Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Trnavský kraj

Polícia pátra po odsúdenom Matejovi Markovi z Trnavy

Polícia hľadá 34-ročného Mateja Marka z Trnavy, na ktorého Okresný súd Topoľčany vydal príkaz na dodanie do výkonu trestu pre prečin podvodu. Informovala krajská policajná hovorkyňa v Trnave Mária Linkešová. Matej Marko je 170 až 175 centimetrov vysoký, strednej postavy, má hnedé krátke vlasy a hnedé oči. Ak niekto muža videl alebo pozná miesto jeho súčasného pobytu, nech sa obráti na políciu prostredníctvom telefónneho čísla 158 alebo súkromnou správou na sociálnej sieti. Trnava, 13. septembra 2019. Foto: TASR - KR PZ v Trnave

Matej Marko je 170 až 175 centimetrov vysoký, strednej postavy, má hnedé krátke vlasy a hnedé oči. Ak niekto muža videl alebo pozná miesto jeho súčasného pobytu, nech sa obráti na políciu.

Trnava 13. septembra (TASR) - Polícia hľadá 34-ročného Mateja Marka z Trnavy, na ktorého Okresný súd Topoľčany vydal príkaz na dodanie do výkonu trestu pre prečin podvodu. Informovala krajská policajná hovorkyňa v Trnave Mária Linkešová.

Matej Marko je 170 až 175 centimetrov vysoký, strednej postavy, má hnedé krátke vlasy a hnedé oči. Ak niekto muža videl alebo pozná miesto jeho súčasného pobytu, nech sa obráti na políciu prostredníctvom telefónneho čísla 158 alebo súkromnou správou na sociálnej sieti.