Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Trnavský kraj

POLÍCIA JE V STREHU: Pred duelom SR - Wales pripravila tieto opatrenia

Ilustračná snímka. Foto: TASR - Pavel Neubauer

Krajská policajná hovorkyňa v Trnave Mária Linkešová informovala, že policajti budú už niekoľko hodín pred zápasom monitorovať situáciu a budú v uliciach pripravení aj po jeho skončení.

Trnava 10. októbra (TASR) – I napriek tomu, že štvrtkový futbalový zápas kvalifikácie na Majstrovstvá Európy 2020 medzi reprezentačnými mužstvami Slovenska a Walesu v Trnave nie je označený ako rizikový, polícia prijíma opatrenia v tzv. osobitnom režime. Krajská policajná hovorkyňa v Trnave Mária Linkešová informovala, že policajti budú už niekoľko hodín pred zápasom monitorovať situáciu a budú v uliciach pripravení aj po jeho skončení.

„Z dôvodu zabezpečenia verejného poriadku opäť príde k obmedzeniu dopravy na Kollárovej ulici v blízkosti Štadióna Antona Malatinského. Vodičov upozorňujeme, že prejazd ulicou bude predbežne obmedzený v čase od 14.00 do 16.00 h a potom od 18.00 do 24.00 h," informovala hovorkyňa. Ulica bude uzatvorená od križovatky ulíc Kollárova – Rázusova po križovatku Kollárova – vjazd do podzemných garáží City Areny.

„Obyvateľov a návštevníkov mesta chceme požiadať o spoluprácu. Ak sa chystajú na zápas, odporúčame zaparkovať auto v širšom centre mesta, parkovacie miesta budú návštevníkom podujatia k dispozícii aj pred podnikom ŽOS Trnava na Koniarekovej ulici,“ doplnila Linkešová.