Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Trenčiansky kraj

VODIČI, POZOR: V púchovskej časti Nosice na vás čakajú obmedzenia

Čiastočné dopravné obmedzenie v obidvoch jazdných pruhoch, z dôvodu presmerovania cestnej premávky na nový cestný nadjazd (úsek cesty bude dočasne rozdelený na dve samostatné časti pre motorové vozidlá a pre nemotorových účastníkov CP), v rámci stavby “ŽSR, Modernizácia trate Púchov – Žilina, pre rýchlosť 160 km/h“, časť Púchov - Považská Bystrica, nový cestný nadjazd Nosice. Foto: KR PZ SR v Trenčíne

Dôvodom je presmerovanie cestnej premávky na nový cestný nadjazd, ktorý je súčasťou modernizácie železnice na traťovú rýchlosť 160 kilometrov za hodinu v úseku Púchov – Považská Teplá.

Púchov 28. októbra (TASR) - Okresný dopravný inšpektorát v Považskej Bystrici upozorňuje motoristov, že od pondelka bude na ceste III/1942 v púchovskej mestskej časti Nosice čiastočné dopravné obmedzenie. Informovalo o tom Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Trenčíne na sociálnej sieti.

Dôvodom je presmerovanie cestnej premávky na nový cestný nadjazd, ktorý je súčasťou modernizácie železnice na traťovú rýchlosť 160 kilometrov za hodinu v úseku Púchov – Považská Teplá. Dopravné obmedzenie bude trvať až do vybudovania trvalého chodníka pre peších, ktorý bude spájať širšie centrum mesta Púchov a mestskú časť Nosice.

„Doprava bude vedená striedavo jednosmerne pre obidva jazdné smery, pričom bude usmerňovaná prenosným dopravným značením a riadená cestnou svetelnou signalizáciou, prípadne spôsobilými a náležite poučenými osobami,“ informuje polícia.