Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 23. apríl 2024Meniny má Vojtech
< sekcia Trenčiansky kraj

Telocvičňu na ZŠ Sama Chalupku v Prievidzi čaká rekonštrukcia

Ilustračné foto. Foto: TASR - Michal Svítok

Predmetom rekonštrukcie je obnova podlahy, čo výrazným spôsobom prispeje k zlepšeniu podmienok na aktivity na tomto športovisku, skonštatoval Ďureje.

Prievidza 23. októbra (TASR) - Prievidzská samospráva pokračuje aj na jeseň s investíciami do škôl. V pláne má rekonštrukciu telocvične na Základnej škole (ZŠ) na Ulici Sama Chalupku za viac ako 88.000 eur, s dodávateľom prác v týchto dňoch podpísala zmluvu. Informoval o tom hovorca mesta Michal Ďureje.

"Predmetom rekonštrukcie je obnova podlahy, čo výrazným spôsobom prispeje k zlepšeniu podmienok na aktivity na tomto športovisku," skonštatoval Ďureje.

Rekonštrukcia cvičebného priestoru podľa neho spočíva v odstránení pôvodnej podlahy telocvične, dôkladného vyčistenia plochy a znivelizovania roštu špeciálnych podkladov. "Súčasťou prác je aj zhotovenie nového odpruženého dreveného roštu a športovej podlahy. Zhotoviteľ na základe zmluvy zabezpečí aj vyznačenie čiar, osadenie športového náradia, či výškovú úpravu telovýchovného náradia s dodaním revíznej správy," dodal.

Do rekonštrukcie telocvične samospráva investuje 88.774,19 eura.