Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Trenčiansky kraj

Za opakované krádeže hrozí mužovi z Trenčína trojročné väzenie

Ilustračné foto. Foto: TASR/AP

Počas prvej krádeže muž odcudzil z dámskej kabelky peňaženku. Žene spôsobil škodu vo výške 150 eur. Ďalšiu krádež vykonal v predajni s elektroinštalačným materiálom.

Trenčín 13. septembra (TASR) - Trest odňatia slobody na šesť mesiacov až tri roky hrozí 45-ročnému mužovi z Trenčína, ktorý v krajskom meste opakovane kradol. Trenčan čelí obvineniu z prečinu krádeže, informoval v piatok TASR trenčiansky krajský policajný hovorca Pavol Kudlička.

"Prvej krádeže sa obvinený dopustil 18. júna dopoludnia v galérii, kde z tamojšej neuzamknutej kancelárie odcudzil z dámskej kabelky peňaženku. Žene spôsobil škodu vo výške 150 eur. Ďalšiu krádež vykonal 2. augusta v predajni s elektroinštalačným materiálom, cez neuzamknutý vchod sa dostal do predajne a z neuzamknutej pokladnice odcudzil 300 eur," opísal Kudlička.

V obchodnom centre sa 20. augusta podľa neho dostal obvinený muž do neuzamknutej kancelárie personálu reštaurácie, kde odcudzil z odloženej dámskej kabelky peňaženku. "V peňaženke sa nachádzali peniaze a stravné lístky. Žene bola krádežou spôsobená celková škoda vo výške 174 eur," dodal.