Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Nedela 5. máj 2024Meniny má Lesia a Lesana
< sekcia Šport

Sagan po návrate z Tour de France odpovedal na otázky o svojej svadbe

Na archívnej snímke slovenský cyklista Peter Sagan z tímu Tinkoff-Saxo (vpravo) s priateľkou Katarínou Smolkovou sa tešia z celkového triumfu v cyklistických pretekov Okolo Kalifornie po dojazde v Pasadene 17. mája 2015. Foto: TASR/AP/Damian Dovarganes

Saganova priateľka Katarína Smolková po 16. etape TdF naznačila, že pár má pre priaznivcov ešte jedno prekvapenie.

Bratislava/Dolný Kubín 7. augusta (Teraz.sk) - Vyjadrenie o možnom prekvapení, ktoré počas Tour de France spomenula priateľka Petra Sagana Katarína Smolková, spustilo vlnu špekulácií o svadbe slovenského cyklistu. Ten vo štvrtok, počas svojej návštevy v Bratislave, potvrdil vážnosť ich vzťahu. Úvahy o svadbe v dohľadnom čase však jednoznačne poprel.



Prečo sa začalo špekulovať?

Katarína Smolková prišla do Francúzska, aby naživo sledovala 16. etapu Tour de France. Médiám prezradila, že jej príchodom séria prekvapení nekončí. "Ešte možno príde jedno prekvapenie, ale to si nechám pre seba, to sa dozviete tiež," usmiala sa najväčšia fanúšička Petra Sagana.



Portál Teraz.sk sa teda v Dolnom Kubíne pokúsil zistiť, aké prekvapenie mala finalistka Miss Universe SR 2007 na mysli. "Hovorí sa, že chystajú svadbu. Pán dekan vraj vybavoval u biskupa výnimku pre sobášne náuky," tvrdil vtedy obyvateľ mestskej časti Medzihradné.

"Viete, to sú také veci, ktoré sa neposielajú do éteru" reagoval Ľubomír Pekarčík, dekan Rímskokatolíckej farnosti Dolný Kubín. Na otázku, či informáciu o chystanom sobáši Petra a Kataríny popiera, odpovedal: "Nedefinoval by som to takto".

Rôzne hry

Manažér Petra Sagana Jozef Korbel však špekulácie o svadbe poprel už vtedy. "Teraz ešte určite nie," povedal pre náš portál. Avízo Saganovej priateľky, podľa ktorého chystajú prekvapenie, komentoval s úsmevom: "To sú také ich rôzne hry."