Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Šport

Lokomotiv Jaroslavľ spomína na Pavla Demitru

Hráči tímu veteránov hokejového klubu Lokomotiv Jaroslavľ spomínajú na hráča Pavla Demitru pri jeho hrobe v Trenčíne, 31. marca 2012. Foto: TASR/Radovan Stoklasa

Veteráni Lokomotivu Jaroslavľ pricestovali na Slovensko. Uctiť si "svojho" tragicky zosnulého hráča. Pavol Demitra zomrel 7. septembra 2011 pri havárii lietadla spolu s ďalšími 43 ľudmi.

Trenčín 31. marca 2012 (TERAZ.sk) - Hráči tímu veteránov hokejového klubu Lokomotiv Jaroslavľ spomínajú na hráča Pavla Demitru pri jeho hrobe v Trenčíne. Prišli aj do Dubnice nad Váhom zaspomínať a uctiť pamiatku Pavla Demitru, ktorý prišiel pri leteckej katastrofe v septembri 2011 o život spoločne s prakticky celým hráčsky tímom. Škola v Dubnici nad Váhom už nesie meno Pavla Demitru a vytvorili pre neho sieň slávy.



Pavol Demitra zomrel 7. septembra 2011 pri havárii lietadla Jak-42. Lietadlo po chybe posádky pri štarte narazilo do stožiaru antény a krátko na to havarovalo. Časť lietadla spadla do rieky Volga. Nehodu prežil len jeden člen posádky. V troskách lietadla zahynulo 44 ľudí.Lietadlo smerovalo na zápas KHL do Bieloruska.



VIDEO: Lokomotiv Jaroslavľ spomína na Pavla Demitru


Tu bude player


VIDEO: Video tesne po leteckej tragédii