Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 19. marec 2024Meniny má Jozef
< sekcia Šport

Abraham si v roku 2019 už definitívne nezahrá

Hlavný rozhodca Felix Brych ukazuje červenú kartu kapitánovi Eintrachtu Frankfurt Davidovi Abrahamovi za vrazenie do trénera Freiburgu Christiana Streicha v zápase 11. kola nemeckej Bundesligy SC Freiburg - Eintracht Frankfurt vo Freiburgu 10. novembra 2019. Foto: TASR/DPA

Na pojednávaní Argentínčan tvrdil, že napadnutie trénera Freiburgu Christiana Streicha nebolo úmyselné a plne sa koncentroval na loptu.

Frankfurt 19. novembra (TASR) - Kapitánovi nemeckého futbalového klubu Eintracht Frankfurt Davidovi Abrahamovi zostal sedemtýždňový zákaz činnosti.

"Športový tribunál nemeckého futbalového zväzu DFB zamietol v utorok jeho odvolanie," informuje internetový portál hessenschau.de.

Na pojednávaní Argentínčan tvrdil, že napadnutie trénera Freiburgu Christiana Streicha nebolo úmyselné a plne sa koncentroval na loptu. Predseda športového tribunálu Anton Nachreiner označil hráčovu obhajobu za "hodinu rozprávok a nezmyslov".

Abraham dostal navyše pokutu 25.000 eur. Hráč v nadstavenom čase ligového stretnutia zrazil trénera k zemi, za čo mu rozhodca okamžite udelil červenú kartu.