Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Šport

Bajričovi zo Slovana potvrdili otras mozgu, zatiaľ zostane v Anglicku

Na snímke zranený hráč Slovana Kenan Barjič v zápase K-skupiny 4. kola skupinovej fázy Európskej ligy vo futbale Wolverhampton Wanderers -ŠK SLovan Bratislava v 7. novembra 2019. Foto: TASR/Martin Baumann

Vyšetrenie na CT nepreukázalo vážnejšie komplikácie a hráč sa už cíti lepšie.

Wolverhampton 8. novembra (TASR) - Slovinský futbalista Kenan Bajrič utrpel vo štvrtkovom zápase Slovana Bratislava v K-skupine Európskej ligy na ihrisku Wolverahmptonu Wanderers otras mozgu. Diagnózu obrancovi Slovana Bratislava potvrdili v nemocnici. Podľa oficiálneho facebooku "belasých" vyšetrenie na CT nepreukázalo vážnejšie komplikácie a hráč sa už cíti lepšie. Vzhľadom na riziko však zostal v Anglicku. O termíne jeho návratu sa rozhodne po konzultácii s lekármi.

Bajriča zranil v závere riadneho hracieho času Raul Jimenez, pri pokuse o nožničky ho zasiahol do hlavy, vyslúžil si za to žltú kartu. Obranca Slovana zostal ležať na trávniku, rozhodcovia museli prerušiť hru na viac než jedenásť minút. Bajriča napokon odniesli na nosidlách so zafixovaným krkom. Holandský hlavný arbiter Hendrikus Nijhuis nadstavil dvanásť minút, počas ktorých Jimenez strelil jediný gól zápasu.