Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Pondelok 29. apríl 2024Meniny má Lea
< sekcia Slovensko

Všetky volebné miestnosti by mali byť otvorené, incidenty neevidujú

Na snímke riaditeľka odboru volieb, referenda a politických strán sekcie verejnej správy Ministerstva vnútra SR a zapisovateľka Štátnej komisie pre voľby a kontrolu financovania politických strán Eva Chmelová počas tlačovej konferencie k aktuálnemu priebehu volieb 23. marca 2024 v Bratislave. Foto: TASR - Pavol Zachar

Chmelová podotkla, že volebné miestnosti by sa mali uzatvoriť o 22.00 h.

Ak si želáte, aby počítač prečítal text článku, použite prehrávač nižšie.
00:00 / 00:00
Bratislava 23. marca (TASR) - Všetkých 5938 volebných miestností by malo byť otvorených. Na priebeh pokojných volieb budú dozerať aj policajti. Na tlačovej konferencii o tom informovali riaditeľka odboru volieb, referenda a politických strán Ministerstva vnútra (MV) SR Eva Chmelová a riaditeľ odboru poriadkovej polície Prezídia Policajného zboru Stanislav Hromádka.

"Do otvorenia sme nezaznamenali žiadne narušenie verejného poriadku," ubezpečil Hromádka s tým, že voľby sú zabezpečené dostatočným množstvom policajtov. Chmelová podotkla, že volebné miestnosti by sa mali uzatvoriť o 22.00 h. "Pokiaľ pôjde všetko, ako predpokladáme a očakávame, tak všetky volebné miestnosti sa uzatvoria o 22.00 h," skonštatovala.