Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Slovensko

V nedeľu sa uskutoční rokovanie vlády v Brezovej pod Bradlom

Na archívnej snímke zľava predseda vlády SR Peter Pellegrini a podpredseda vlády SR pre investície a informatizáciu Richard Raši. Foto: TASR – Roman Hanc

Na rokovanie je pripravená Správa o príprave a realizácii podujatí a aktivít v rámci Roku Milana Rastislava Štefánika do 16. septembra 2019, ktorú predkladá Ministerstvo kultúry SR.

Brezová pod Bradlom 20. septembra (TASR) – Netradične v nedeľu 22. septembra je na programe 172. rokovanie vlády SR, ktoré sa uskutoční na pôde Mestského úradu v Brezovej pod Bradlom. Informovala o tom hovorkyňa predsedu vlády SR Patrícia Macíková. Výjazdové rokovanie vlády v Brezovej pod Bradlom sa uskutoční pri príležitosti ukončenia roku Milana Rastislava Štefánika.

"Pri tejto príležitosti vláda vyhodnotí aktivity, ktoré sa počas tohto obdobia udiali a vláda vyčlení aj istú finančnú čiastku pre mesto Brezová pod Bradlom na to, aby nášho velikána mohlo aj naďalej dôstojne pripomínať," uviedla Macíková.

Na rokovanie je pripravená Správa o príprave a realizácii podujatí a aktivít v rámci Roku Milana Rastislava Štefánika do 16. septembra 2019, ktorú predkladá Ministerstvo kultúry SR. Na podujatia a aktivity bola alokovaná celková suma vo výške 3.853.222 eur, z toho 2.305.102 eur na rok 2019 a 1.548.120 eur na rok 2020.