Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Slovensko

VIDEO: RAŠI: Zdravotný stav R. Fica je stabilizovaný

Na snímke Robert Fico. Foto: TASR - Pavol Zachar

Predseda Smeru-SD Robert Fico, musel odísť v sobotu 7. decembra pred začiatkom straníckeho snemu do nemocnice pre problémy s vysokým krvným tlakom.

Bratislava 9. decembra (Teraz.sk) - Zdravotný stav predsedu Smeru-SD R. Fica ja stabilizovaný. Potvrdil to vicepremiér pre informácie a informatizáciu Richard Raši. "Posledná informácia, ktorú som mal je, že jeho stav sa stabilizoval," uviedol Raši.

Zároveň dodal, že bol pri ňom aj v čase, keď prišiel záchranár a opakovane mu meral krvný tlak. "Naozaj mal veľmi, veľmi vysoký," uviedol. "Z môjho pohľadu, vystúpenie na sneme pri tak vysokom tlaku by mohlo ohroziť jeho zdravie veľmi výrazne," doplnil.



Predseda Smeru-SD Robert Fico, musel odísť v sobotu 7. decembra pred začiatkom straníckeho snemu do nemocnice pre problémy s vysokým krvným tlakom. Fico pri odchode zo snemu oznámil médiám, že má obrovský problém s krvným tlakom a preto musí odísť do nemocnice. Zdôraznil, že sa ale nič nedeje a nechce, aby sa šírili špekulácie. Pripomenul, že s krvným tlakom má problém dlhodobo. Smer-SD si na sneme pripomínal svojich 20 rokov.