Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Pondelok 29. apríl 2024Meniny má Lea
< sekcia Slovensko

Polícia nezaznamenala vo volebných miestnostiach narušenie poriadku

Na snímke riaditeľ odboru poriadkovej polície Prezídia Policajného zboru Stanislav Hromádka počas tlačovej konferencie k aktuálnemu priebehu volieb 23. marca 2024 v Bratislave. Foto: TASR - Pavol Zachar

Zvýšený počet policajtov sa počas sobotného dňa zameriava najmä na ochranu verejného poriadku, života, zdravia, bezpečnosti osôb a majetku.

Bratislava 23. marca (TASR) - Voľby začali z pohľadu polície podľa plánu. V teréne bude počas celého volebného dňa a aj po ukončení volieb viac policajných hliadok. TASR o tom informovala hovorkyňa Prezídia Policajného zboru (PZ) Denisa Bárdyová.

"Do otvorenia volebných miestností polícia nezaznamenala narušenie verejného poriadku," uviedol riaditeľ odboru poriadkovej polície Prezídia PZ Stanislav Hromádka. Ozrejmil, že nasadili dostatočný počet policajtov všetkých služieb na zabezpečenie prípravy a priebehu volieb.

Zvýšený počet policajtov sa počas sobotného dňa podľa hovorkyne zameriava najmä na ochranu verejného poriadku, života, zdravia, bezpečnosti osôb a majetku.