Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Slovensko

Na mediálny trh prichádza spravodajský portál Denník S

Foto: Denník S

Na slovenský mediálny trh prichádza spravodajský denník S. Projekt spustili jeho autori ako blogovací portál od marca tohto roka. Od augusta už funguje v plnohodnotnej spravodajskej verzii.

Bratislava 11. septembra (OTS) - „Chceme podávať čitateľom neskreslené, vyvážené a zaujímavé informácie. Z hľadiska objektivity budeme poskytovať priestor viacerým názorom. Budeme sa venovať atraktívnym témam nielen zo Slovenska, ale aj ekonomike a zahraničným udalostiam,“ uviedol šéfredaktor denníka S Peter Števkov.

Denník S je podľa jeho slov projektom mladých ľudí, ktorí majú snahu hľadať pravdu a informovať verejnosť komplexne. Nový spravodajský portál využije interakcie s čitateľmi, bude spolupracovať s odborníkmi a bude sa venovať regionálnym problémom. „Dali sme dokopy slušný online formát, ktorý chceme neustále vylepšovať. Jeho súčasťou je sekundový prehľad aktualít, autorské príspevky, či rozhovory s osobnosťami. Chceme načúvať čitateľom a prinášať témy pútavým, užívateľsky komfortným spôsobom. Založili sme transparentný účet, prostredníctvom ktorého môžu darcovia našu snahu aj podporiť. Prečítať si nás môže každý na www.denniks.sk,“ uzatvoril P. Števkov.