Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 27. apríl 2024Meniny má Jaroslav
< sekcia Regióny

V sobotu dohliadali policajti na viacero podujatí v Bratislave

Ilustračná snímka. Foto: TASR

Zároveň vo večerných hodinách preverovali nelegálny tuningový zraz v garáži obchodného centra na Mlynských nivách.

Bratislava 24. marca (TASR) - Bratislavská polícia počas soboty (23. 3.) dohliadala na viacero verejných podujatí v hlavnom meste. V súvislosti so športovými podujatiami obmedzili viacero ľudí na osobnej slobode. Rozdali aj niekoľko pokút. Informuje o tom na sociálnej sieti.

"V súvislosti so športovými podujatiami policajti obmedzili na osobnej slobode tri osoby, ktoré neuposlúchli výzvu policajtov, a ďalším trom osobám bola uložená bloková pokuta, keďže sa dopustili protiprávneho konania," uviedla.

Zároveň vo večerných hodinách preverovali nelegálny tuningový zraz v garáži obchodného centra na Mlynských nivách. Policajti priblížili, že zistili viacero nedostatkov, pre ktoré rozdali viaceré pokuty a odobrali osvedčenia o evidencii vozidiel a tabuľky s evidenčným číslom.

"Celkovo bolo počas tuningového zrazu uložených spolu 18 pokút za rýchlosť jazdy, technický stav vozidla a nesprávny spôsob jazdy. Na mieste bolo dopravnými policajtmi odobratých deväť osvedčení o evidencii vozidla a tri zadržané tabuľky s evidenčným číslom," dodali.