Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Nedela 28. apríl 2024Meniny má Jarmila
< sekcia Regióny

V jedno z karloveských okrskov vyčíňal opitý bezdomovec

Na snímke voliči čakajú v dlhom rade do volebnej miestnosti na Základnej škole na Majerníkovej ulici na Dlhých dieloch vo voľbách do Národnej rady Slovenskej republiky v Bratislave 29. februára 2020. Foto: TASR - Miroslav Košírer

Ľudia bez trvalého pobytu však podľa rozdelenia okrskov patria do karloveského volebného okrsku číslo 2 v Spojenej škole sv. Františka z Assisi.

Bratislava 29. februára (TASR) - V jednom z volebných okrskov v bratislavskej mestskej časti Karlova Ves došlo v sobotu predpoludním k drobnému incidentu. Do okrsku číslo 30 v Základnej škole Alexandra Dubčeka prišiel opitý bezdomovec a dožadoval sa možnosti hlasovať. Informoval o tom hovorca Karlovej Vsi Branislav Heldes.

Ľudia bez trvalého pobytu však podľa rozdelenia okrskov patria do karloveského volebného okrsku číslo 2 v Spojenej škole sv. Františka z Assisi. Volič bez domova odporučenie presunúť sa do určeného okrsku nerešpektoval a v afekte roztrhal osobitnú listinu voličov bez trvalého pobytu. "Incident nespôsobil prerušenie volieb, komisia si v priebehu niekoľkých minút zaobstarala nový zoznam," vysvetlil Heldes.