Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Regióny

Premávka v Bratislave a na príjazdových komunikáciách je spomalená

Ilustračná snímka. Foto: PZ SR - KR Bratislava

So zdržaním do 30 minút musia vodiči počítať v Ivanke pri Dunaji v smere z Bernolákova do Bratislavy. Zdržanie 25 minút je hlásené na D1 pred vjazdom do Bratislavy.

Bratislava 20. januára (TASR) – So zdržaním desať až 30 minút musia v pondelok ráno počítať vodiči na bratislavských cestách a vstupoch do hlavného mesta. Na viacerých úsekoch sa tvoria kolóny. Informujú o tom Zelená vlna RTVS a Stella centrum.

So zdržaním do 30 minút musia vodiči počítať v Ivanke pri Dunaji v smere z Bernolákova do Bratislavy. Zdržanie 25 minút je hlásené na D1 pred vjazdom do Bratislavy, pred Prístavným mostom v smere od Senca.

Podľa Stella centra si vodiči postoja aj v kolóne medzi Mostom pri Bratislave a Hornými Dielmi a v Dunajskej Lužnej v smere od Rovinky a Bratislavy. Zdržanie tu predstavuje 20 minút.

So zdržaním do 15 minút musia vodiči počítať v Bratislave na Ulici Svornosti, na Popradskej, Hradskej a na Račianskej ulici. Kolóny a zdržanie desať minút hlásia vodiči na D2 za Stupavou v smere do Bratislavy a v smere z Čiernej Vody a Vajnôr do hlavného mesta.