Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 27. apríl 2024Meniny má Jaroslav
< sekcia Regióny

Cez veľkonočné sviatky budú všetky zberné dvory v Trečíne zatvorené

Ilustračná snímka. Foto: Teraz.sk - Elena Halačová

Vývozy budú opäť pokračovať od utorka do soboty (2. 4. - 6. 4.). Bioodpad sa z bytoviek bude vyvážať podľa harmonogramu v stredu (3. 4.) a vo štvrtok (4. 4.), uviedla hovorkyňa.

Trenčín 25. marca (TASR) - Všetky tri trenčianske zberné dvory budú počas veľkonočných sviatkov (29. 3. - 1. 4.) zatvorené. Informovala o tom hovorkyňa Trenčína Erika Ságová.

"Komunálny odpad, triedené zložky odpadu i bioodpad sa budú v piatok (29. 3.) vyvážať podľa bežného harmonogramu. Počas Veľkonočného pondelka (1. 4.) sa odpad vyvážať nebude. Vývozy budú opäť pokračovať od utorka do soboty (2. 4. - 6. 4.). Bioodpad sa z bytoviek bude vyvážať podľa harmonogramu v stredu (3. 4.) a vo štvrtok (4. 4.)," uviedla hovorkyňa.

Ako dodala, v stredu 27. marca sa uskutoční zber nadrozmerného odpadu v okrajových častiach mesta. Vo štvrtok (28. 3.) bude zber spolu aj za piatok (Sihoť, Pod Sokolice, Pred poľom, Kvetná, Nové Zlatovce, Zámostie, vrátane priľahlých ulíc s rodinnými domami). V piatok (29. 3.) zber nadrozmerného odpadu nebude. V štandardnom režime sa opäť uskutoční vo štvrtok (4. 4.) a piatok (5. 4.).

"Upozorňujeme, že objemný odpad nie sú pneumatiky, elektroodpad ako práčka, televízor a podobne, ani žiadne kovové odpady. Je to napríklad stôl, koberec, stolička, rozložený nábytok, pohovka, kreslo a podobne," doplnila Ságová.