Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 20. apríl 2024Meniny má Marcel
< sekcia Regióny

Vyhlásili výsledky fotografickej súťaže Záhorie - rozmanitá zem

Ilustračná fotografia Foto: TASR

Cieľom fotosúťaže je propagovať zaujímavosti regiónu Záhorie prostredníctvom fotografií.

Smrdáky 16. novembra (TASR) - Oblastná organizácia cestovného ruchu (OOCR) Záhorie vyhlásila výsledky druhého ročník fotografickej súťaže Záhorie - rozmanitá zem. TASR informovala riaditeľka OOCR Záhorie Dominika Ondrovičová.

Úlohou fotografov bolo zachytiť krásy a zaujímavosti regiónu Záhorie v troch súťažných kategóriách. "V druhom ročníku sa súťažilo v kategóriách tradície a folklór, regionálne produkty a turistické ciele. O víťazoch rozhodla odborná porota a verejnosť hlasovaním na sociálnej sieti," uviedla Ondrovičová.

Odborná porota v zložení fotografov Adama Húšeka, Tomáša Bilka a riaditeľky organizácie Dominiky Ondrovičovej zvolili za víťaznú fotografiu Kostolík sv. Margity Antiochijskej v Kopčanoch od Lenky Gažovej. V hlasovaní verejnosti na sociálnej sieti uspela fotografia Tomáša Slávika s rozkvitnutými poľami ďateliny. Každý súťažiaci mohol do súťaže poslať maximálne tri fotografie, v každej kategórii jednu.

Cieľom fotosúťaže je propagovať zaujímavosti regiónu Záhorie prostredníctvom fotografií. Vernisáž výstavy sa uskutoční 21. novembra o 17.00 h v kúpeľnom dome Centrál v Smrdákoch a výstava potrvá do 11. decembra.