Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Regióny

Obeťou piatkovej nehody pri Čiernom Balogu je 30-ročný spolujazdec

Tragická dopravná nehoda medzi obcami Čierny Balog a Sihla, 15. novembra2019. Foto: Polícia SR

Vodič idúci v smere z Čierneho Balogu na Sihlu z doposiaľ nezistených príčin prešiel v ľavotočivej zákrute mimo vozovku.

Čierny Balog 16. novembra (TASR) – Pri tragickej dopravnej nehode osobného motorového vozidla medzi obcami Čierny Balog a Sihla, ku ktorej došlo v piatok (15. 11.) vo večerných hodinách, zahynul 30-ročný spolujazdec z Brezna. Vodič vo veku 33 rokov utrpel zranenia, ktoré si vynútili jeho okamžitý prevoz do nemocnice a operačný zákrok. Informovala o tom v sobotu banskobystrická krajská polícia na sociálnej sieti.

"Vodič idúci v smere z Čierneho Balogu na Sihlu z doposiaľ nezistených príčin prešiel v ľavotočivej zákrute mimo vozovku, kde čelne narazil do betónového zábradlia mosta ponad Vydrovský potok. Bol nariadený odber biologického materiálu za účelom zistenia prítomnosti alkoholu a návykových látok v jeho organizme," uvádzajú policajti.

Ako TASR ešte v piatok večer informoval Ivan Švantner z operačného strediska Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Banskej Bystrici, na mieste zasahovalo deväť hasičov s tromi kusmi techniky. V spolupráci s posádkami Záchrannej zdravotnej služby poskytovali predlekársku prvú pomoc ako aj kardiopulmonálnu resuscitáciu.