Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 4. máj 2024Meniny má Florián
< sekcia Regióny

Nitrianska polícia upozorňuje na úplnú uzáveru časti cesty I/51

Ilustračná snímka. Foto: TASR

Počas úplnej uzávery cesty I/51 je vyznačená obchádzková trasa cez obec Klasov a Babindol.

Nitra 22. apríla (TASR) - Krajský dopravný inšpektorát v Nitre upozorňuje motoristickú verejnosť na úplnú uzáveru cesty I/51 v úseku od križovatky na obec Golianovo po križovatku Klasov. Uzávera sa začala v pondelok a potrvá do 18. augusta, informovalo Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Nitre.

Počas úplnej uzávery cesty I/51 je vyznačená obchádzková trasa cez obec Klasov a Babindol. V rámci realizácie je dopravným značením vyznačený odklon nákladnej dopravy, a to v smere na R1-I/65-II/511.

Dopravné obmedzenia na ceste I/51 formou čiastočnej uzávery potrvajú až do konca septembra tohto roka. Dôvodom je veľkoplošná oprava vozovky.

Polícia žiada všetkých účastníkov cestnej premávky, aby rešpektovali nielen dočasné dopravné značenie a zariadenie, ale aj pokyny regulovčíkov, ktorí usmerňujú premávku. Zároveň upozorňuje, že v exponovaných časoch dopravných špičiek je potrebné počítať so zdržaním. "Odporúčame využiť aj alternatívne trasy na obchádzanie obmedzenia," vyzvala motoristickú verejnosť polícia.