Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Regióny

Mladík napadol v okrese Trenčín rodičov i sestru, hrozí mu väzenie

26-ročný muž zaútočil na svoju rodinu, hrozí mu 3-ročný trest. Foto: KR PZ SR

Otec utrpel zranenia s doposiaľ neustálenou dobou liečby, matkine zranenia si vyžiadajú minimálne trojtýždňovú dobu liečenia.

Trenčín 10. decembra (TASR) - Trest odňatia slobody na jeden až tri roky hrozí 26-ročnému mužovi, ktorý v jednom z rodinných domov v obci v okrese Trenčín fyzicky napadol svojich najbližších. Muž čelí obvineniu z prečinu ublíženia na zdraví v súbehu s prečinom výtržníctva, informovala v utorok trenčianska krajská polícia na svojej stránke na sociálnej sieti.

"Obvinený pod vplyvom alkoholu najskôr vykopol vchodové dvere a následne fyzicky napadol svoju matku. Potom prišiel k svojej mladšej, 16-ročnej sestre, začal jej vulgárne nadávať a následne napadol aj ju. Matka s otcom začali dievča brániť, ale mladík ich v amoku oboch zranil," opísala polícia.

Otec utrpel zranenia s doposiaľ neustálenou dobou liečby, matkine zranenia si vyžiadajú minimálne trojtýždňovú dobu liečenia. "Poverený príslušník spracoval podnet na väzobné stíhanie obvineného, ktoré potvrdil sudca Okresného súdu v Trenčíne. Vyšetrovanie tohto prípadu naďalej trvá," dodali policajti.