Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 27. apríl 2024Meniny má Jaroslav
< sekcia Regióny

MHD v Prešove bude počas Veľkej noci premávať v zmenenom režime

Ilustračná snímka. Foto: TASR - Dano Veselský

Na Zelený štvrtok (28. 3.), bude MHD premávať podľa cestovného poriadku pre pracovný deň - prázdniny. Školské spoje premávať nebudú.

Prešov 25. marca (TASR) - Počas veľkonočných sviatkov a prázdnin bude mestská hromadná doprava (MHD) v Prešove premávať v zmenenom režime. TASR o tom informoval hovorca Dopravného podniku mesta Prešov (DPMP) Vladimír Tomek.

Na Zelený štvrtok (28. 3.), bude MHD premávať podľa cestovného poriadku pre pracovný deň - prázdniny. Školské spoje premávať nebudú.

Na Veľký piatok (29. 3.) bude MHD premávať podľa cestovného poriadku pre nedeľu. Na Bielu sobotu (30. 3.) podľa cestovného poriadku pre sobotu. Počas Veľkonočnej nedele (31. 3.) a pondelka (1. 4.) podľa cestovného poriadku pre nedeľu.

V utorok (2. 4.) bude MHD premávať podľa prázdninového cestovného poriadku v pracovný deň, školské spoje premávať nebudú.

DPMP zároveň upozorňuje na zmenu, keďže zo soboty na nedeľu sa hodiny posúvajú z 2.00 na 3.00 h. "Nočné linky vynechajú spoje o 1.30 h v trase Sídlisko III - Pod Šalgovíkom, o 2.03 h v trase Pod Šalgovíkom - Sídlisko III, o 1.26 h v trase Nižná Šebastová - Sídlisko III a o 1.57 h v trase Sídlisko III - Nižná Šebastová," dodal Tomek.