Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Regióny

V Bratislave si túto sobotu užijú deň oslavy fyzických aktivít človeka

Magio Pláž 2012 Foto: magioplaz.zoznam.sk

Od skorého rána až do večera sú na Tyršovom nábreží v Bratislave pripravené rozličné fitness cvičenia, joga, funkčný tréning a ďalšie aktivity pod dohľadom profesionálnych inštruktorov a lektorov.

Bratislava, 10. augusta (TERAZ.SK) - Magio pláž ponúka už v sobotu, 11. 8. 2012, všetkým svojim návštevníkom možnosť fitness, jogy, zumby a ďalších lákavých aktivít! A to všetko pod dohľadom profesionálnych inštruktorov a lektorov pod holým nebom pri Dunaji.

Sobota sa na Tyršovom nábreží v Bratislave stane dňom oslavy fyzických aktivít človeka, jeho tela a zdravia. Od skorého rána až do večera tu totiž budú pod dohľadom profesionálnych inštruktorov a lektorov pripravené rozličné fitness cvičenia, joga, funkčný tréning a ďalšie aktivity.

Organizátori nezabudli ani na najmenších, tí si počas celého popoludnia budú môcť nechať pomaľovať svoje tváre. Okrem toho návštevníci budú môcť od 10.00 až do 18.00 hod. testovať kolieskové korčule K2 a od 10.00 sa zapájať do rozličných hier a súťaží, či už jednotlivo, alebo v tímoch.

Program cvičení a športových aktivít počas celého dňa je nasledovný:
09.00 hod. - Infighting pod vedením Janyho Landla
10.00 hod. – Fat burner pod vedením Eni Buzinkayovej
11.00 hod. – Port de Bras pod vedením Helenky Ballovej
16.00 hod. – funkčný tréning pod vedením Milana Adamku
17.00 hod. – Dance joga pod vedením Alex Žáčikovej
18.00 hod. – Zumba Elier

Podľa našich informácií by sa na plžovom piesku mali ocitnúť aj niektoré známe tváre, ktoré si tiež „dajú do tela“. Účasť vraj potvrdili Miro Jaroš, Katarína Štumpfová s ďalšími tanečníkmi, Peter Varinský, Dominika Mirgová a niektorí ďalší.