Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Regióny

Cez víkend sa bude na dolnokubínskom štadióne korčuľovať zadarmo

Ilustračná snímka. Foto: TASR/Alexandra Moštková

Pre návštevníkov bude ľadová plocha zdarma prístupná v časoch od 16.00 h do 17.30 h a od 18.00 h do 19.30 h.

Dolný Kubín 14. augusta (TASR) – Po štvormesačnej prestávke spustili v týchto dňoch na dolnokubínskom zimnom štadióne chladenie ľadovej plochy pred začiatkom hokejovej sezóny. Nielen miestni, ale aj široká verejnosť bude môcť najbližší víkend od 18. do 19. augusta využiť ľadovú plochu na korčuľovanie zadarmo.

„Každý rok umožňujeme verejnosti využiť prvý víkend po vytvorení ľadovej plochy na zimnom štadióne, aby si mohla zakorčuľovať a schladiť sa tak v týchto horúčavách. Robíme to hlavne pre našich občanov, ktorí skôr obľubujú zimné športy,“ uviedol vedúci oddelenia športu a športových zariadení na Mestskom úrade Dolný Kubín Miroslav Dráb.

Pre návštevníkov bude ľadová plocha zdarma prístupná v časoch od 16.00 h do 17.30 h a od 18.00 h do 19.30 h.

Podľa Drába využila dolnokubínska samospráva letné obdobie hlavne na úpravu vnútorných priestorov zimného štadióna. „Okrem tradičných vecí sme počas tohto obdobia zrekonštruovali aj šatne a sociálne zariadenia pre hráčov a verejnosť,“ vysvetlil.

Priestory počas sezóny využívajú hokejisti Mestského hokejového klubu Dolný Kubín či Mestský športový klub Hviezda Dolný Kubín.