Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Prešovský kraj

V Prešove pripravili silvestrovské oslavy za približne 8500 eur

Ilustračné foto Foto: TASR

Súčasťou tohtoročných osláv Silvestra a Nového roka v Prešove budú vystúpenia domácich kapiel. Hlavným ťahákom by mali byť tento rok kapely ako Tublatanka Revival, BB Country a Helenine oči

Prešov 27. decembra (TASR) – Silvestrovské oslavy a príchod nového roka budú môcť obyvatelia Prešova tráviť aj na Hlavnej ulici. Tradične sa hlavný program bude odohrávať na námestí pred Ľudovou bankou.

Ako uviedla hovorkyňa mesta Prešov Veronika Kmetóny Gazdová, v utorok (31.12.) začne program o 21.00 h a trvať by mal približne do 2.00 h.

"Súčasťou tohtoročných osláv Silvestra a Nového roka v Prešove budú vystúpenia domácich kapiel. Hlavným ťahákom by mali byť tento rok kapely ako Tublatanka Revival, BB Country a Helenine oči. O polnoci budeme vítať nový rok 2014 tradične, v sprievode silvestrovského ohňostroja a po polnoci čaká Prešovčanov videodiskotéka," povedala hovorkyňa.

Celkové náklady na tohtoročného Silvestra odhadla Kmetóny Gazodvá na približne 8500.

Ďalej poznamenala, že vzhľadom na program v centre mesta bude v utorok v čase od 21.00 do 2.00 h uzavretá doprava v centre mesta. Autobusy budú podľa stránky Dopravného podniku mesta Prešov v tento deň premávať ako v sobotu, no obyvatelia by si mali zabezpečiť dostatočný počet lístkov, pretože automaty budú na Silvestra popoludní z prevádzkových dôvodov vypnuté.