Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 25. apríl 2024Meniny má Marek
< sekcia Parlamentné voľby 2020

Štefan Harabin pozval Mariána Kotlebu na stretnutie

Štefan Harabin, archívna snímka Foto: TASR - Jaroslav Novák

V parlamentných voľbách 2020 sa rozhodne, či Slovensko bude patriť normálnym ľuďom a nie skorumpovaným politikom, tvrdí Harabin.

Bratislava 10. novembra (TASR) - Líder mimoparlamentnej strany Vlasť Štefan Harabin pozýva na stretnutie predsedu strany ĽSNS Mariana Kotlebu. Stretnutie má byť 14. novembra v sídle strany Vlasť. Povedal to vo videu na sociálnej sieti.

Harabin je pripravený stretnúť sa so všetkými stranami, ktorým ide vo voľbách o "normálne Slovensko". "Ako prvý prejavil záujem stretnúť sa Kotleba. O jeho strane Najvyšší súd SR rozhodol, že nie je fašistická, a preto sa s ním stretnem," uviedol Harabin.

V parlamentných voľbách 2020 sa podľa neho rozhodne, či Slovensko bude patriť normálnym ľuďom a nie skorumpovaným politikom.

Predseda ĽSNS a poslanec Národnej rady SR Marian Kotleba ponúkol Harabinovi spoločný postup do budúcoročných parlamentných volieb. Kotleba chcel od Harabina odpoveď do konca októbra.

"Zabudnime na to, čo nás rozdeľuje, a myslime v tejto chvíli na to, čo máme spoločné. Poďme do volieb spoločne a ukážme, že pre Slovensko sa aj my dokážeme spojiť," odkázal Harabinovi Kotleba s tým, že ak sa nespoja, tak "národné hlasy zostanú roztrieštené a prepadnuté".