Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 30. apríl 2024Meniny má Anastázia
< sekcia Nitriansky kraj

Dve tragédie v Tlmačoch: Pri požiari zahynula matka so synom

Ilustračné foto Foto: TASR/Michal Svítok

Okrem rodinného nešťastia prišiel dnes o život v Tlmačoch aj mladý muž, ktorý autom narazil do betónového múru.

Tlmače 22. novembra (TASR) – Pri požiari rodinného domu v Tlmačoch (okres Levice) zomreli dvaja ľudia. Tragédia sa stala dnes ráno približne o druhej hodine. Požiar vypukol v rodinnom dome na Starej ulici.

„Hasiči po príchode na miesto zistili, že plameňmi je zachvátený celý dom. Požiar sa im podarilo zlikvidovať po troch hodinách,“ informovala Zuzana Farkasová z Prezídia Hasičského a záchranného zboru.

Podľa hovorkyne Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Nitre Boženy Bruchterovej boli v dome nájdené dve obhorené ľudské telá. „Pravdepodobne by malo ísť o 51-ročného muža a jeho 74-ročnú matku,“ skonštatovala. Príčina požiaru zatiaľ nie je známa. Okolnosti tejto tragédie prešetruje polícia ako prečin usmrtenia.

Pri dopravnej nehode prišiel o život 21-ročný vodič Renaultu


Pri dopravnej nehode v Tlmačoch (okres Levice) dnes zahynul 21-ročný muž. Tragická dopravná nehoda sa stala v presne nezistenom čase. Vodič osobného motorového vozidla Renault Megan z doposiaľ nezistených príčin narazil na Továrenskej ceste do betónového múra.

„Mladý vodič z Levíc utrpel ťažké zranenia, ktorým na mieste podľahol. U nebohého muža bude vykonaná pitva, pri ktorej bude zisťované aj prípadné požitie alkoholu,“ informovala TASR hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Nitre Božena Bruchterová. K vyšetrovaniu dopravnej nehody bol pribraný znalec z odboru cestnej dopravy. Vo veci bolo začaté trestné stíhanie pre prečin usmrtenia.