Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Pondelok 29. apríl 2024Meniny má Lea
< sekcia Nitriansky kraj

Finálové duely môžu Nitrania sledovať na amfiteátri

Hokejisti HK Nitra sa tešia po víťazstve 3:1 v prvom finálovom zápase play off Tipsport Ligy HK Nitra - HC ’05 iClinic Banská Bystrica 12. apríla 2016 v Nitre. Foto: TASR/Henrich Mišovič

Tretí a štvrtý finálový zápas v sobotu 16. apríla a v nedeľu 17. apríla odohrá HK Nitra na ľade súpera v Banskej Bystrici.

Nitra 14. apríla (TASR) – Mesto pod Zoborom žije v týchto dňoch hokejom. Aby si hokejovú atmosféru mohlo vychutnať čo najviac fanúšikov, pripravili Mesto Nitra, Rádio.MAX a HK Nitra premietanie priameho prenosu hokejového finále play-off Tipsport ligy na amfiteátri pod Zoborom.

„Na výjazd do Banskej Bystrice sa dostane malý počet fanúšikov, kapacita mestského štadióna je pre hostí obmedzená. Na podnet fanúšikov preto organizátori spojili sily a rozhodli sa ponúknuť premietanie počas obidvoch víkendových zápasov. Na amfiteátri je dostatok miesta pre všetkých hokejových nadšencov,“ informoval za organizátorov Branislav Šulka.

Tretí a štvrtý finálový zápas v sobotu 16. apríla a v nedeľu 17. apríla odohrá HK Nitra na ľade súpera v Banskej Bystrici. Zápasy sú na programe o 19.30 hodine. Brány amfiteátra sa otvoria hodinu pred začiatkom, vstupné je symbolické. Po dvoch zápasoch je lídrom série aktuálne Nitra, ktorá vedie 2:0 na zápasy.