Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Nitriansky kraj

Burčák fest 2014 vo Veľkých Kozmálovciach

Foto: Burčák fest 2014

Prežite deň plný hudby, dobrého jedla, kvalitného vína a skvelej zábavy už 4. októbra 2014 vo Veľkých Kozmálovciach.

Bratislava 9. septembra (OTS) - Na vlastné zmysly budete môcť zažiť skvelých hudobníkov, vinárskych majstrov, kuchárov, ľudových remeselníkov a priateľov na druhom ročníku burčiakového festivalu.

Ušetrite si chuťové poháriky a miesto v žalúdku na tradičné kozmálovské špeciality ako sú: lokše s domácou kačacinkou, divinový guláš, pravá domáca klobása, makové a orechové perky, kozmálovské pagáče a štrúdle. V ponuke budú aj iné dobroty a to: pukanské párance, trdelníky a martinské korbáčiky.

Občerstviť sa môžete pri atmosfére remeselných trhov, ktoré Vám budú ponúkať množstvo zaujímavých ručných prác a výrobkov.

Vychutnáte si kvalitné burčiaky ako napr. leánku, otelák a samozrejme, že bude aj iný trúnok na ochutnanie.

Tento rok len pre vás zahrá a zaspieva skupina Vidiek, Anita Soul v sprievode Radovana Tarišku, Senzi Senzus a domáca mužská spevácka skupina Veselí chlapi.

Súčasťou bude výstava fotografií Maroša Herca s názvom “Z Kozmáloviec do sveta”.

Program je pripravený pre všetky vekové kategórie. Dobrú zábavu nájdu v Kozmálovciach aj tí najmenší, pre ktorých je pripravený nafukovací hrad, trampolína, maľovanie na tvár, detský kútik, divadielko, detské dielničky a koník s poníkom, na ktorých si budú deti môcť vyskúšať jazdecké umenie.

Burčák fest vo Veľkých Kozmálovciach už 4. októbra od 10:00 do 22:00.

Pozrite sa, ako bolo vlani:


4. októbra 2014 doma neraňajkujte!