Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia NHL

Sekera vynechal tréning, tréner Muller mu dal voľno

Slovenský obranca Caroliny Andrej Sekera (vpravo) oslavuje gól so spoluhráčmi, vľavo Justin Faulk a uprostred Rus Alexander Semin Foto: TASR/AP

Pre Sekeru je dobrou správou, že jeho partner z prvej obrannej dvojice Justin Faulk sa už zotavil zo zranenia hornej časti tela a v sobotu by sa mohol vrátiť do zostavy.

Raleigh 15. marca (TASR) - Slovenský hokejový obranca Andrej Sekera vynechal piatkový tréning zámorského tímu Carolina Hurricanes. Ze jeho absenciou nie sú ale žiadne zdravotné problémy, tréner "hurikánov" Kirk Muller doprial svojmu zverencovi v nahustenom zápasovom programe voľno, aby načerpal nové sily. "Údržbový deň" dostal aj ďalší zadák Brett Bellemore. Podľa zámorských médií by mali obaja v sobotňajšom súboji NHL proti Bostonu nastúpiť.

Pre Sekeru je dobrou správou, že jeho partner z prvej obrannej dvojice Justin Faulk sa už zotavil zo zranenia hornej časti tela a v sobotu by sa mohol vrátiť do zostavy. Sekera s Faulkom sú najviac vyťažovaní obrancovia Caroliny, bojnický rodák v 64 odohratých dueloch nazbieral 41 bodov za 11 gólov a 30 asistencií a momentálne je druhým najproduktívnejším Slovákom v profilige.