Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 19. marec 2024Meniny má Jozef
< sekcia Magazín

Zaslúžený vianočný darček pre policajtov a záchranné zložky

Majiteľ módnej značky BANDI ďakuje a nadeľuje pred Vianocami policajtom, hasičom a záchranárom zľavu 50 % Foto: Pánske obleky BANDI

Majiteľ módnej značky BANDI ďakuje a nadeľuje pred Vianocami policajtom, hasičom, záchranárom, príslušníkom väzenskej a justičnej stráže zľavu 50 %.

Bratislava 11. novembra (OTS) - Vianočný darček pre policajtov a záchranné zložky. Poďakovanie za to, že za nás denne v práci nasadzujú svoje zdravie a životy.

Náročná a riziková práca všetkých členov záchranných zložiek býva často nedocenená. V BANDI si ich prácu veľmi vážia. Preto im ako poďakovanie prinášajú vianočný darček vo forme ZĽAVY 50 % na značkovú pánsku módu BANDI.

Prečo BANDI odmeňuje záchranné zložky
„Policajti, hasiči, záchranári, príslušníci horskej a banskej záchrannej služby, aj príslušníci väzenskej a justičnej stráže pri výkone svojej profesie za nás všetkých denne nasadzujú svoje zdravie a životy. Bohužiaľ, sú oproti iným profesiám často nedocenení. V BANDI na to nezabúdame a vážime si ich prácu, pri ktorej chránia a zachraňujú životy nás aj našich blízkych,“ vysvetľuje majiteľ značky Andrej Bandi Vámoš. "Je úplne v poriadku, že si športovec na olympiáde vybehá medailu a k tomu odmenu v radoch tisícov eur. Nie je však v poriadku, že si policajt odbehá 10 rokov v službe a takéto peniaze nikdy neuvidí. Častokrát nedostane ani tú medailu. Aj keď by sa mohlo zdať, že práca policajtov je rovnaká ako akákoľvek iná, nie je to tak. Väčšina z nás neodchádza z domu od rodiny do práce s vedomím, že sa môže zraniť, alebo, že sa domov vôbec nevráti. Paradoxne sú to práve policajti, hasiči a záchranári, ktorých nedoceňujeme."

Od 14. 11. do 24. 11. 2019 nakúpia so zľavou 50 % zamestnanci vo výkone služby Polície SR a mestskej polície. Počas nasledujúcej týždennej pauzy budú vo všetkých predajniach Pánske obleky BANDI doplnené všetky zásoby. Následne od 5. 12. do 15. 12. budú mať možnosť využiť zľavu aj zamestnanci Hasičského záchranného zboru SR, Záchrannej zdravotnej služby, Horskej a Banskej záchrannej služby, príslušníci väzenskej a justičnej stráže. Všetci vyššie uvedení si zaobstarajú v značkových predajniach Pánske obleky BANDI spoločenskú aj voľnočasovú módu exkluzívne za polovičné ceny.

So zľavou 50 % sa príslušníci záchranných zložiek môžu pripraviť na plesovú sezónu, elegantne sa obliecť k štedrovečernému stolu, alebo jednoducho urobiť radosť pod stromček sebe a svojim blízkym.
BANDI verí, že tento darček urobí všetkým obdarovaným radosť a rozžiari úsmevy na ich tvári. A to nielen mužom, ale aj ženám. Veď ktorá žena by nechcela mať na plese, či pri štedrovečernej večeri po boku krásne oblečeného a upraveného gentlemana?

Príklad zľavy:
Pôvodná cena pánskeho obleku: 279 €
Akčná cena obleku so zľavou 50 %: 139 €
Ušetríte: 140 €


Bežne pri nákupe spoločenského oblečenia, napríklad na ples, zaplatíte za pánsky oblek s košeľou a kravatou 439 €. S využitím tejto mimoriadnej zľavy ušetríte polovicu ceny, teda 219 €. A to sa rozhodne oplatí.

Informácie o podmienkach mimoriadneho vianočného poďakovania sa dočítate na oficiálnom webe značky www.bandi.com.