Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Magazín

V Mexiku očakáva obrovský dav ľudí Justina Biebera, vystúpi zadarmo

Justin Bieber Foto: TASR/AP Photo

Predstavitelia mexickej metropoly plánujú počas hudobnej udalosti dobre prepracované bezpečnostné opatrenia, na ktorých sa bude zúčastňovať takmer 6000 policajtov a dva vrtuľníky.

Mexiko 8. júna (TASR) - Bieber možno tromfne bývalého člena Beatles. To tvrdia predstavitelia mexického hlavného mesta, ktorí sa pripravujú na bezplatný pondelkový koncert tínedžerskej kanadskej speváckej hviezdy Justina Biebera.

Koncert Paula McCartneyho pritiahol 10. mája na centrálne námestie Mexika približne 200.000 ľudí a tajomník mestskej rady pre cestovný ruch Carlos Mackinley očakáva, že Bieberov koncert zdarma v pondelok 11. júna priláka "o trochu viac" záujemcov.

Predstavitelia mexickej metropoly plánujú počas hudobnej udalosti dobre prepracované bezpečnostné opatrenia, na ktorých sa bude zúčastňovať takmer 6000 policajtov a dva vrtuľníky, nebude chýbať ani 500 prenosných toaliet a štyri okruhy bariér.

Kontrolné stanovištia zabezpečia obmedzený počet divákov na námestí, ktorých počet je stanovený na 80.000 - ostatných fanúšikov nasmerujú k veľkoplošným obrazovkám nainštalovaným v priľahlých uliciach.