Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Kultúra

Predskokanom na koncertoch Ewy Farnej bude Sabina Křováková

Ewa Farna Foto: TASR/Bohdan Kopčák

Posledných päť rokov za sebou Farna obsadila bronzovú priečku v ankete Český slávik, vydala šesť albumov. Na Slovensku sa predstaví 18. novembra na bratislavských Pasienkoch a 23. novembra v Poprade.

Bratislava 31. októbra (TASR) - Česká rocková princezná s poľskými koreňmi Ewa Farna si za predskokana na svojich slovenských koncertoch vybrala Sabinu Křovákovú.

Porotkyňa speváckej súťaže tak dáva pomocnú ruku svojej zverenkyni. Aj tak by sa dalo nazvať spojenie víťazky poslednej Česko-Slovenskej SuperStar a Ewy Farnej, ktorá talentovanej rockerke, 21-ročnej dievčine z Děčína, dala možnosť naživo vystúpiť na svojich prvých sólových koncertoch na Slovensku, v Bratislave a v Poprade.

"Sabinu som si vybrala, pretože som pred súťažou sľúbila, že budem nielen porotcom, ale tiež človekom, ktorý pár rokov v brandži spieva, a preto sa budem snažiť pomôcť aj po súťaži," komentovala Ewa Farna pre médiá výber predskokanky. "Sabča je talentované a okúzľujúce dievča. Ľudia vraj rýchlo zabúdajú, tak sa obidve pripomenieme na Slovensku s veľkou šou," dodala speváčka, ktorú čaká úplne prvé sólové vystúpenie na Slovensku.

Pred pár týždňami sa Ewe dostalo veľkej pocty, keď tentoraz ona v úlohe predskokanky spievala na koncerte Nelly Furtado v Poľsku počas celosvetového stretnutia Jachtárov v Štetíne. Posledných päť rokov za sebou Farna obsadila bronzovú priečku v ankete Český slávik, vydala šesť albumov. Na Slovensku sa predstaví 18. novembra na bratislavských Pasienkoch a 23. novembra v Poprade. TASR informoval Dodo Mikláš z ACCESS Production.