Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 23. apríl 2024Meniny má Vojtech
< sekcia Kultúra

Christopher Nolan pripravuje sci-fi film s hviezdnym obsadením

Christopher Nolan Foto: TASR/AP

Film, ktorý vznikne podľa scenára bratov Christophera a Jonathana Nolanovcov, by sa do siete kín mal dostať v novembri budúceho roka.

Los Angeles 26. júla (TASR) - Skutočne hviezdne obsadenie ponúkne vo svojej pripravovanej novinke, sci-fi príbehu Interstellar, režisér Temného rytiera Christopher Nolan, o ktorom sa ešte pred časom uvažovalo i ako o tvorcovi budúcej bondovky.

Z tejto možnosti napokon zišlo, pretože sa oscarový režisér Sam Mendes napokon rozhodol nadviazať na úspešný titul Skyfall s Danielom Craigom a nakrúti i ďalší príbeh o agentovi Jej Veličenstva 007.

Ako vyplýva z informácií, ktoré v týchto dňoch priniesol Hollywood Reporter, v snímke z prostredia vedeckého skúmania možností rýchlejšieho cestovania vesmírom, si zahrajú Matthew McConaughey, Anne Hathawayová, Jessica Chastainová i Michael Caine. Rokovania s Wesom Bentleym ešte pokračujú.

Film, ktorý vznikne podľa scenára bratov Christophera a Jonathana Nolanovcov, by sa do siete kín mal dostať v novembri budúceho roka.

Rodák z Londýna nakrútil od roku 2000 viacero pozoruhodných filmov, ako napríklad Memento, Insomnia, Batman začína, Dokonalý trik, Temný rytier, Počiatok alebo Návrat Temného rytiera.