Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Nedela 28. apríl 2024Meniny má Jarmila
< sekcia Knihy

Ultra zábavná detektívka

Foto: Slovart

Branislav Jobus prichádza s príbehom komisára Mrodgeho a jeho tímu, ktorí zasahujú proti komandu prasaťa Armanda. Pri čítaní knihy Ultra nechutné komando hrozia čitateľom výbuchy smiechu...

Bratislava 6. júla (OTS) - Statný mrož, komisár Mrodge, si zaplatil fitpobyt s osobným trénerom tučniakom Kryhom v Antarktíde. Jeho snom totiž bolo prepchať sa cez mreže klietky v Zoologickej záhrade v Bratislave, kde je na nedobrovoľnom pobyte mrožica Karanténa. Práve počas tejto aktívnej dovolenky ho však zastihne telefonát od prezidenta o záhadne miznúcom piesku na ostrove Kerkyra. Prasa Armando je nahnevané a so svojim komandom zbombarduje chudnúceho Mrodgeho kalorickými bombami. Ako to celé dopadne a prečo sa to všetko končí v Smrdákoch, sa dočítate v ultrazábavnej novej „jobusovke“ Ultra nechutné komando.

Novinka Ultra nechutné komando od Braňa Jobusa – ostrieľaného autora, ktorý je zárukou bláznivej zábavy, bola predstavená na festivale Vrbovské vetry 2023, kde sa krstnými rodičmi stalo takmer dvetisíc účastníkov podujatia, ktorí sa do knihy podpísali. Ďalšie uvedenie knihy sa uskutoční v piatok 7.7.2023 o 20.00 počas festivalu Pohoda v Trenčíne v detskom Family stane.

Knihu Ultra nechutné komando doplnil zábavnými ilustráciami Igor Derevenec a vydanie publikácie podporil z verejných zdrojov Fond na podporu umenia.

O autorovi:
Branislav Jobus je slovenský spevák, hudobník a spisovateľ. Literárne debutoval v roku 2006 rozprávkovou knihou Láskavé rozprávky. V roku 2008 napísal knihu pre dospelých Až na vrchol. Ďalším literárnym počinom bola kniha Zázračné rozprávky (2009). Medzi jeho najúspešnejšie tituly patria knihy o Muflónovi Ancijášovi, rozprávky Zvon či Zberný dvor. Minulý rok vyšla autorovi vo Vydavateľstve SLOVART kniha Chrontulienka.