Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Knihy

Príbeh plný lásky na horúce letné dni: Bezpečné miesto

Obálka knihy Bezpečné miesto Foto: bux.sk

Jedného večera sa v miestnom bare v mestečku Virgin River objavia nečakaní hostia – vystrašená, dobitá žena s malým synom.

Bratislava 27. júna (TERAZ.sk) - Ak hľadáte na pláž, k jazeru či len tak na letnú pohodu skvelé čítanie, novinka Robyn Carrovej je to pravé. Vo svete medzi najobľúbenejšie autorky, pretože jej príbehy sú plné romantiky, ľahko sa čítajú, majú vždy pútavú zápletku a navyše sa pri nich zabavíte. Tak je to aj v novom príbehu plnom lásky a odvahy Bezpečné miesto.

Jedného večera sa v miestnom bare v mestečku Virgin River objavia nečakaní hostia – vystrašená, dobitá žena s malým synom. Paige je na úteku pred násilníckym manželom. Spočiatku váhavo prijme pomoc kuchára Johna, ktorého volajú aj Kazateľ. Je to chlap s drsným výzorom a so spôsobmi vojaka námornej pechoty, zato s dobrým srdcom. Neváha sa postarať o utečencov, poradí, zoženie právnika, ochráni pred útokom, a ak treba, aj okúpe choré dieťa.

Zo súcitu sa pomaly, ale isto rodí medzi Johnom a Paige nesmelá láska. K jej naplneniu však vedie ešte dlhá cesta. Paigein bývalý manžel sa nechce zmieriť s novou situáciou. Chystá pomstu, no neráta s tým, že Paige sa už má o koho oprieť a aj sama sa zmenila na nepoznanie.

Séria Robyn Carrovej o obyvateľoch fiktívneho mestečka Virgin River si získala srdcia miliónov čitateľov. „Jednoduchá romantika, dobre napísaná, bez zbytočného sentimentu či trápnej erotiky, no predovšetkým osviežujúca a čítavá,“ píše sa na Amazon.com. Carrovej knihy nie sú nudné, či málo predvídateľné a skôr ako si stihnete uvedomiť, máte za sebou polovicu knihy. Začítajte sa do romantického príbehu Bezpečné miesto na BUX.sk.



Úryvok z knihy : Bezpečné miesto