Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Knihy

Pozor na želania!

Obálka knihy Foto: ikar.sk

Médiá skladajú poklony Alexandre Potterovej na každom kroku, filmové spoločnosti kupujú práva na spracovanie jej kníh a čitateľky jej pribúdajú po celom svete - od Veľkej Británie až po Indonéziu.

Bratislava, 9. augusta (TERAZ.SK) - Práve sa vyrovnáva s neverou bývalého priateľa, po ktorom zostali len trpké spomienky a hypotéka na byt. Jedného dňa v daždi stretne cigánku, ktorá jej vnúti kúsok vresu pre šťastie. Zrazu sa zlé dni pominú a jej život sa zázračne zmení. Začne chodiť s príťažlivým susedom, prenajme izbu sympatickému Američanovi a môže splácať hypotéku, dokonca aj jej kariéra fotografky odrazu naberie na obrátkach. Nič však nie je také ľahké a bezbolestné...

Lepšie ako príbeh Bridget Jones
Daj si pozor na želania je obľúbený bestseller od Alexandry Potterovej, ktorý z nej urobil svetoznámu autorku. Jej štýl prirovnávajú k príbehu o Bridget Jonesovej, no ako tvrdia kritici i čitatelia: Potterová je oveľa vtipnejšia a zábavnejšia. „Nikto nepíše tak ako Alexandra Potterová.“ Daily Mirror „Neuveriteľne zábavné.“ Elle „Skvelé oddychové čítanie pre ženy.“ Daily Mail

Môže za to vetvička vresu?
Londýnčanka Heather je zaskočená, ako sa po stretnutí s cigánkou jej život zmení. Plní jej priania skutočne vres, alebo to bola len zhoda náhod a okolností? A sú tie splnené priania požehnaním alebo prekliatím?
Keď do života jej blízkych zasiahne vážna choroba, rozhodne sa zabudnúť na čarovnú vetvičku a ujasniť si, čo je v živote najdôležitejšie.

Čítajú ju v USA či Rusku
Daj si pozor na želania je vtipný romantický príbeh napísaný s nadhľadom a humorom. Médiá skladajú poklony Alexandre Potterovej na každom kroku, filmové spoločnosti kupujú práva na spracovanie jej kníh a verné čitateľky jej pribúdajú po celom svete - od USA a Veľkej Británie až po Rusko, Poľsko a Indonéziu. Konečne vychádza jej kniha aj v slovenčine a čoskoro bude nasledovať jej veľký hit Ja a pán Darcy.

Viac informácií nájdete na www.bux.sk.