Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Knihy

Kniha, ktorá rozpáli: Učiteľ lásky

Foto: TERAZ.sk/Ikar

Začnite čítať o Učiteľovi lásky už teraz, ale pozor – príbeh je plný dráždivých scén, exotických situácií, ktoré vás dokážu rozpáliť.

Bratislava 11. septembra (TERAZ.sk) - Túto knihu určite nečítajte sami – vie rozpáliť, navnadiť, poštekliť. Hlavnou hrdinkou je Elizabeth, ktorá v manželstve nezakúsila naozajstnú vášeň, hoci je matkou dvoch synov. Keď ju manžel ignoruje a dokonca si nájde milenku, rozhodne sa bojovať ženskými zbraňami: nájde si učiteľa lásky a chce, aby ju vyzbrojil. Lekcie erotiky sa však stanú nebezpečnou zbraňou pre obidvoch...

Kniha Učiteľ lásky vyšla u nás po prvý raz už pred piatimi rokmi, no rýchlo sa vypredala, pretože sa stala obrovským hitom. Práve vychádza nová reedícia tohto pikantného románu, ktorý autorku Robin Schoneovú preslávil po celom svete a podľa čitateľov i kritikov, len máloktorá spisovateľka dokáže predostrieť príbeh tak pútavo a s toľkou ľahkosťou. Je to príbeh plný zmyselných, krásne vzrušujúcich a nádherne erotických momentov.
Elizabeth sa trápi, túži po dotykoch a nehe, no ľahostajnosť jej manžela ju ubíja. Vyhľadá Ramiela, ktorý sa preslávil svojím erotickým umením a vo vyšších kruhoch je zaznávaný pre svoj nečistý pôvod. Je totiž nevlastným synom arabského šejka a anglickej grófky. Núdzu o ženy rozhodne nemá a žiadosť Elizabeth ho spočiatku zaskočí.
Napokon Ramiel súhlasí s návrhom a začne ju učiť, ako prebudiť v manželovi vášeň. Elizabethin manžel je úspešným politikom, ktorý postupuje na rebríčku kariéry a iba škandál ho môže zraziť na kolená. Práve vtedy sa začnú šíriť reči o učiteľovi lásky a treba nájsť riešenie. Definitívne.

Začnite čítať o Učiteľovi lásky už teraz, ale pozor – príbeh je plný dráždivých scén, exotických situácií, ktoré vás dokážu rozpáliť. Odporúčame čítať s partnerom:)

Prečítajte si úryvok z knihy Učiteľ lásky