Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia KHL

Rozhodujúci zápas medzi Doneckom a Rigou sa odohrá v Bratislave

Na snímke gólová radosť slováka Jaroslava Obšuta (vľavo) v drese Donbassu Doneck so spoluhráčmi zľava Tuomas Kiiskinen, Lukáš Kašpar, Václav Nedorost a Peter Podhradský v zápase 1. kola kontinentálnej hokejovel ligy (KHL) HC Slovan Bratislava - Donbass Doneck 6. septembra 2012 v Bratislave. Foto: TASR/Martin Baumann

Dejiskom siedmeho zápasu play off ruskej KHL bude v pondelok 17. marca o 19.00 h bratislavská Slovnaft aréna.

Bratislava 15. marca (TASR) - Hokejisti Dinama Riga si vynútili vo štvrťfinálovej sérii play off KHL v Západnej konferencii s Donbassom Doneck siedmy zápas, ktorého dejiskom bude v pondelok 17. marca o 19.00 h bratislavská Slovnaft aréna. Šiesty vzájomný duel lotyšský klub vyhral v sobotu 2:1 a vyrovnal stav série na 3:3.

V bránke ukrajinského mužstva dostal prednosť pred Jánom Lacom tentoraz Michael Leighton, ktorý musel čeliť len dvanástim streleckým pokusom domácich. Za svoj chrbát pustil len dva puky a tie Rižanom stačili na tesné víťazstvo. O postupujúcom do konferenčného semifinále sa tak rozhodne v Bratislave, kde presunuli zápas pre zlú politickú situáciu a prevládajúce nepokoje na Ukrajine.