Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Futbal

LIGA NÁRODOV: Česi sa chcú v Poľsku naladiť na zápas so Slovenskom

Na snímke vpravo Martin Škrtel (Slovensko) a vľavo Michael Krmenčík (Česko) v zápase 1. skupiny B divízie Ligy národov vo futbale Slovensko - Česko v Trnave 13. októbra 2018. Foto: TASR - Pavel Neubauer

Českí futbalisti mali zraz v pondelok podvečer a absolvovali aj tréning na štadióne Viktorie Žižkov.

Praha 13. novembra (TASR) - Česká futbalová reprezentácia pokračuje v tréningovom procese pred prípravným zápasom s Poľskom (15. novembra) a záverečným súbojom 1. skupiny B-divízie Ligy národov proti Slovensku (19. novembra).

"Rozobrali sme si predošlé zápasy, čo sa nám podarilo a čo je potrebné zlepšiť. Teraz sa začíname sústrediť na duel v Poľsku," citovala oficiálna stránka zväzu obrancu Tomáša Kalasa, ktorý pre zranenie vynechal októbrový dvojzápas so Slovenskom a Ukrajinou.

Českí futbalisti mali zraz v pondelok podvečer a absolvovali aj tréning na štadióne Viktorie Žižkov. Vo štvrtkovom prípravnom zápase v Poľsku sa chcú dobre naladiť na dôležitý súboj so Slovenskom v pražskej Eden Aréne, v ktorom bude ich cieľom udržanie druhého miesta v skupine.

"Chceme pokračovať v tom, čo sme hrali naposledy a čo od nás očakáva tréner. Tiež sa chceme dostať do pohody pred zápasom so Slovákmi. Poliaci majú dlhodobejšie kvalitný tím, ale my sa nemáme čoho obávať a veríme si na dobrý výsledok," dodal Daniel Pudil, ktorý sa do národného tímu vrátil po dvoch rokoch.

Pod trénerom Jaroslavom Šilhavým má česká reprezentácia na svojom konte jedno víťazstvo nad Slovenskom (2:1) a prehru s Ukrajinou (0:1).