Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Fortunaliga

Nitra vypadla, Slovan si preberal trofej pre futbalového majstra

Na snímke uprostred Kristán Kolčák (Slovan) skóruje hlavou, vľavo Martin Boszorád a vpravo brankár Matúš Putnocký (obaja Nitra) v 32. kole futbalovej Corgoň ligy medzi ŠK Slovan Bratislava - FC Nitra 20. mája 2014 v Bratislave. Foto: TASR/Martin Baumann

Nitre sa nepodarilo zachrániť v najvyššej futbalovej lige. Po prehre na pôde majstrovského Slovana zostupuje. Zachránila sa D. Streda, ktorá vyhrala doma s Trnavou 1:0.

Bratislava 20. mája (TASR) - Futbalisti FC Nitra prehrali v 32. kole Corgoň ligy na ihrisku majstrovského Slovana Bratislava 1:2 a keďže v paralelne hranom stretnutí tím DAC Dunajská Streda zvíťazil nad Spartakom Trnava 1:0, vypadli z najvyššej slovenskej súťaže.

Slovanisti prevzali po zápase s Nitrou v utorok na Pasienkoch majstrovský pohár a medaily za obhajobu titulu v Corgoň lige 2013/2014. Na slávnostnom ceremoniáli sa zúčastnili aj prezident Slovenského futbalového zväzu (SFZ) Ján Kováčik, šéf Únie ligových klubov (ÚLK) Dušan Tittel a primátor Bratislavy Milan Ftáčnik.

Belasí získali v poradí už o dvadsiatu majstrovskú trofej v histórii klubu a rekordný ôsmy titul v ére samostatnosti. Vďaka obajobe titulu sa Slovan kvalifikoval do druhého predkola Ligy majstrov, v ktorom bude nasadeným celkom. Žrebovanie predkôl sa uskutoční 23. júna.



Slovan Bratislava - FC Nitra 2:1 (1:1)



Góly: 12. Kolčák, 79. Fořt - 20. Cleber. Rozhodoval: Jaška, ŽK: Grendel, ČK: 42. Pillár (po druhej ŽK), 934 divákov.

Zostavy a striedania:

Slovan: Polaček - Vrablec, Gorosito, Niňaj, Kolčák (86. Hlohovský) - Hudák - Mészáros (69. Matejka), Halenár, Grendel (59. Gašparovič), Milinkovič - Fořt

Nitra: Putnocký - Boszorád (88. Kráľ), Kostelný, Pillár, Husár - Kolbas, Špalek - Šmehyl, Augustín (65. Mensah), Cleber (78. Kutra) - Mikuš


Priebeh zápasu

Slovanisti potrebovali v aktívnom úvode tri šance na prvý gól. Fořtov zásah ešte neplatil pre ofsajd, po Milinkovičovom centri v páde mieril tesne vedľa žrde Mészáros a tak v sieti skončila až hlavička Kolčáka po presnom centri Mészárosa - 1:0. V 20. minúte však po Putnockého dlhom výkope zaváhali stopéri belasých a Cleber preloboval vybiehajúceho Polačeka. Hostia hrajúci o záchranu od toho momentu ešte viac zvýšili obrátky. O štyri minúty Mikuš vysunul Šmehyla, ktorý sa rútil sám na domácu bránu, ale v rozhodujúcom momente si posunul dlhú loptu. Dôležitý moment prišiel v závere prvého polčase, keď hosťujúci Pillár dostal po faule na Grendela druhú žltú kartu a musel predčasne pod sprchy.

Na snímke vľavo Erik Grendel (Slovan) a vpravo Nikolas Špalek (Nitra) v 32. kole futbalovej Corgoň ligy medzi ŠK Slovan Bratislava - FC Nitra 20. mája 2014 v Bratislave.
Foto: TASR/Martin Baumann


V úvode druhého dejstva zakončil Halenár obliehanie súperovej brány strelou do žrde. Gólom neskončila ani jedovka Milinkoviča, ktorú Putnocký vytlačil spod brvna. S pribúdajúcimi minútami tempo hry upadlo, hráčom chýbal aktívnejší pohyb. Až v 70. minúte pohrozil striedajúci Gašparovič, ktorý od postrannej čiary takmer preloboval Putnockého. Slovanisti mali síce územnú prevahu, ale gólovo ju dlho nedokázali vyjadriť. Až v 79. minúte po strieľanom centri z pravej strany poslal loptu do šibenice kapitán Fořt, pre ktorého to bol dvanásty ligovom gól v sezóne. Nitra tak nezískala ani bod a s najvyššou súťažou sa lúči.

Hlasy po zápase
Jozef Valovič, tréner Slovana: "Možno niekto bagatelizuje zisk majstrovského titulu, ale myslím si, že sme si ho zaslúžili, pretože sme získali 72 bodov. Proti Nitre sme hrali solídne do 20. minúty, mali sme šance. Potom súper vyrovnal a prišla nervozita na naše kopačky. Napokon sme to však psychicky zvládli a dotiahli zápas do víťazného konca."

Ladislav Hudec, tréner Nitry: "Vedeli sme aký je vývoj ligy, čo potrebujeme uhrať vzhľadom na ďalšie zápasy. Chceli sme bodovať, aby nebolo rozhodnuté do posledného kola. Do zápasu so Slovanom sme však vstúpili s veľkým rešpektom a ustráchane. Dostali sme rýchly gól a do hry sme sa vrátili až po vyrovnávajúcom zásahu. Vedeli sme, že sa na Slovane dá hrať a chceli využiť aj to, že majú zranených hráčov. Žiaľ, doplatili sme sa neskúsenosť pri Pillárovom faule. Tam stačilo súpera odtlačiť a nie ísť do toho nohou. Napriek tomu sme dlho odolávali a v desiatich sme mali aj náznaky šancí. Takže aj po druhom inkasovanom góle som ešte veril, že pri vabanku by sme mohli vyrovnať na 2:2. Žiaľ, nepodarilo sa a zostali sme smutní my. Nie je to však tragédia, o rok môžeme postúpiť naspäť."


Ďalšie výsledky v 32. kole Corgoň ligy

Na snímke vľavo hráč DAC Dunajská Streda Gábor Straka a hráč FC Spartak Trnava Erik Sabo v zápase 32. kola futbalovej Corgoň ligy medzi DAC Dunajská Streda a FC Spartak Trnava v Dunajskej Strede v 20. mája 2014.
Foto: TASR/Lukáš Grinaj


Futbalisti DAC Dunajská Streda sa zachránili v najvyššej slovenskej súťaži. V 32. kole zdolali na domácom trávniku Spartak Trnava 1:0 a vzhľadom na prehru Nitry so Slovanom Bratislava (1:2) sa im podarilo udržať sa medzi domácou elitou.

DAC Dunajská Streda - Spartak Trnava 1:0 (1:0)



Gól: 12. Szabo. Rozhodoval: Vlk, ŽK: Straka, Gergel, Penksa - Vlasko, Čarnota, Mikovič, 7009 divákov

zostavy a striedania:

DAC Dunajská Streda: Penksa - M. Turňa, Klabník, Majerník, Szabo - Ujlaky, Straka, Krišto (82. Kwin), Gergel, Brašeň (87. Jakúbek) - Matúš (72. Nguekam)

Spartak Trnava: Rusov - Janečka, Čarnota, Tóth, Chovanec (76. Mikovič) - Kuzma - Schranz, Vlasko (55. Nworah), Procházka, Sabo - Vyskočil (71. Gašparík)

Priebeh zápasu

Dunajská Streda nastúpila do dôležitého stretnutia o záchranu odhodlane a v 12. minúte sa jej hráči ujali vedenia. Loptu pri priamom kope si postavil Szabo a zatočil ju presne do pravého horného rohu Rusovovej brány - 1:0. O dvanásť minút sa dostali domáci do ďalšej šance, spolupráca Matúša s Turňom však druhý gól nepriniesla. Do záveru prvého polčasu sa však ofenzívne výrazne nepresadilo ani jedno z mužstiev.

Domáci hráči nechávali súperovi veľa priestoru aj v druhom dejstve. V 70. minúte sa mohli Trnavčania tešiť z vyrovnávajúceho gólu, no lopta sa po priamom kope Kuzmu odrazila len do ľavej spojnice domácej brány. O štyri minúty hľadal Sabo v pokutovom území Nworaha, zámer hostí však prerušil brankár Penksa. V poslednej minúte spálil najväčšiu šancu Spartaka v stretnutí Schranz, ktorý z hranice jedenástich metrov od brány prestrelil. DAC podal jeden zo svojich slabších výkonov, no aj ten mu stačil na zisk troch bodov a napokon aj na záchranu v najvyššej slovenskej súťaži.

Hlasy po zápase

Mikuláš Radványi, tréner DAC-u: "Vyhrali sme veľmi ťažký zápas proti zdatnému súperovi. Som veľmi šťastný. Ďakujem hráčom, že dokázali to, v čo som veril, že sa zachránime v Corgoň lige. Ďakujem aj divákom, ktorí nás podporili v ťažkom období v boji o záchranu."

Juraj Jarábek, tréner Spartaka: "Vedeli sme, že Dunajská Streda hrá v poslednom čase výborný futbal. Má pritom najlepšie divácke zázemie na štadiónoch na Slovensku. V stretnutí sme podali kvalitný výkon, v druhom polčase sme ovládli hru a potvrdili, že tretie miesto v tabuľke je plne zaslúžené."


Trenčan Karol Mondek (vľavo) a hráč Zlatých Moraviec Martin Babic. Archívne foto.
Foto: TASR/Radovan Stoklasa


ViOn Zlaté Moravce - AS Trenčín 1:3 (1:0)



Góly: 15. Pribula - 52. Mišák, 54. Simon, 88. Malec. Rozhodoval: Prešinský, ŽK: Bero, Van Kessel (obaja Trenčín), 1046 divákov

zostavy a striedania:

ViOn Zlaté Moravce:
Kuciak - Pavlenda, Chrappan, Majerník, Pintér - Charizopulos - Orávik, Babic, Kováč (79. Žák), Pribula - Szabó (67. Bolinha)

AS Trenčín: Volešák - Čögley, Kleščík, Rundič, Madu - Baez (46. Mišák) - Van Kessel, Bero (77. Opatovský), Holúbek, Simon - De Macedo (38. Malec)

Priebeh zápasu

Od úvodnej minúty sa hral obojstranne svižný futbal s dostatkom streleckých príležitostí na oboch stranách. V 4. minúte rozohral Holúbek štandardnú situáciu, Kuciakom vyrazenú loptu napálil Kleščík z desiatich metrov do brvna. Vzápätí predviedli hostia peknú kombináciu, Simon posunul Holúbekovi, ktorý z dobrej pozície nenamieril presne. Na opačnej strane skúšal šťastie Orávik, jeho strela z dvadsiatich metrov minula cieľ. Skóre sa menilo v 15. minúte, keď po veľkom závare v pokutovom území zakončil akciu presnou strelou k pravej žrdi Pribula - 1:0. O dve minúty neskôr sa v dobrej možnosti ocitol opäť Holúbek, prízemnou strelou z uhla však Kuciaka neprekvapil. V 35. minúte Orávik rozohral štandardnú situáciu, do vzduchu sa dobre zavesil Pintér, pozorný Volešák však jeho hlavičku zneškodnil.

Do druhého dejstva vstúpili hostia ako vymenení. Prebiehala 52. minúta a striedajúci Mišák z priameho kopu trafil excelentne pravú šibenicu Kuciakovej brány. Dokonalý obrat skóre zariadil o dve minúty neskôr Simon, ktorý predviedol málo vídané sólo z vlastnej polovice, keď obišiel všetko, čo mu stálo v ceste a krížnou strelou k pravej žrdi poslal hostí do vedenia. Od tohto momentu sa domáci snažili o vyrovnanie, ale strelecké príležitosti si nedokázali vypracovať. Naopak, v 75. minúte po chybe Pavlendu sa ocitol Simon zoči-voči Kuciakovi, ktorý ho parádnym zákrokom vychytal. V 84. minúte vystrelil z hranice šestnástky Mišák, Kuciak si poradil aj s jeho pokusom. O tri minúty posunul agilný Simon do zakončenia Malecovi, ktorý v "malom vápne" nedokázal pretlačiť loptu do siete. Z následnej štandardnej situácie sa však už Malec nemýlil a pohotovou hlavičkou zaistil zaslúžené víťazstvo Trenčína - 1:3.

Hlasy po zápase

Branislav Mráz, tréner Zlatých Moraviec: "Gratulujem súperovi k víťazstvu. Dnes vyhralo lepšie mužstvo. Nestalo sa nám prvýkrát, že stretnutie sme stratili v priebehu piatich minút. Máme pred sebou ešte jeden zápas v sezóne a náš cieľ zíyk&ť 40 bodov chceme naplniť."

Ivan Vrabec, AS Trenčín: "Mali sme dobrý vstup do stretnutia. Vypracovali sme si hneď tri šance, z ktorých sme neskórovali, naopak, súperovi sa to podarilo. Ostali sme nervózni a do konca polčasu sme to neboli my. Do druhého dejstva sme išli s tým, že skúsime priebeh duelu otočiť, čo sa nám aj podarilo. Bol to pre nás ťažký zápas, ktorý sme chceli vyhrať. Veľmi sa z tohto víťazstva tešíme."


Jozef Rejdovian z Dukly (uprostred), Tomáš Kóňa (vľavo) a Vitor Anselmo (vpravo) zo Senice. Archívne foto
Foto: TASR/Dušan Hein


FK Senica - Dukla Banská Bystrica 1:1 (0:1)



Góly: 77. Kalabiška (z 11 m) - 3. Peňaška. Rozhodoval: Leško, ŽK: Podstavek (Banská Bystrica), 1058 divákov

Zostavy a striedania:

Senica:
Šulla – Slinkin, Pavlík, Gava, Mazáň - Ventúra - Hiago (62. Královič), Opiela (46. Jirásek), Mráz (82. Sosa), Kalabiška - Kosorín

Dukla: Boroš – Vajda, Nosko, Podstavek - Ľupták - Kliment, Chrien (67. Šovčík), Plavčiš, Rejdovian (84. Faško) - Slančík (65. Savič), Peňaška

Priebeh zápasu

V Senici sa hralo sotva priemerné stretnutie. V obidvoch zostavách (najmä v tej domácej) prevažovali mladí hráči, aj preto bolo v hre veľa nepresností. Už v 3. minúte vyšla hosťom krídelná akcia. Chrien našiel v 16-tke voľného Peňašku a ten jeho prihrávku premenil na úvodný gól. Hra sa odvíjala prevažne v strede poľa a chýbalo zakončenie. Vyrovnať mohol v 34. minúte najmladší hráč na ihrisku Samuel Mráz, keď po centri Kalabišku bol vo veľkej šanci, no z päťky prekopol bránku. Za zmienku stojí ešte priamy kop Slančíka, mieril však nepresne nad bránku. Na druhej strane tesne pred odchodom do kabín Kosorín strieľal z uhla, no mohol ešte prihrať úplne voľnému Pavlíkovi.

Aj druhý polčas sa odohral v pohodlnom tempe. Diváci veľa futbalovej krásy nevideli. Bystričania vážnejšie Šullu v druhom polčase neohrozili. Seničania boli aktívnejší v útoku a zaslúžene sa im podarilo vyrovnať. V 70. minúte lopta po Jirákovej technickej strele letela tesne vedľa. Vyrovnanie priniesla 77. minúta, keď po ruke v pokutovom území hostí bol nariadený pokutový kop, Kalabiška penaltu s prehľadom premenil. Kalabiška mohol ešte rozhodnúť stretnutie v prospech Senice - po Jiráskovom vysunutí bol v dobrej gólovej pozícii, no brankár jeho zakonečnie zneškodnil. Stretnutie, v ktorom najmä Seničania dali možnosť viacerým mladým hráčom, sa tak skončilo zaslúženou deľbou bodov.

Hlasy po zápase

Pavel Hapal, tréner Senice: "V poslednom zápase na domácej pôde sme sa chceli rozlúčiť s fanúšikmi víťazstvom. Nepodarilo sa nám to. Mali sme viac gólových príležitostí ako súper. Úvod zápasu sme zaspali. Hneď v 3. minúte sme dostali veľmi lacný gól. Hráči to však nezabalili. Najmä v druhom polčase sme boli aktívni, vypracovali sme si niekoľko gólových príležitostí. Z nich sme využili len jednu, keď Kalabiška z penalty vyrovnal."

Norbert Hrnčár, tréner Banskej Bystrice: "Do Senice sme šli s tým, že zápas chceme zvládnuť. Nakoniec sme získali bod, čiastočne sme našu predzápasovú predstavu teda splnili. Tempo zápasu nebolo vysoké. Myslím si, že ho čiastočne ovplyvnila i zmena počasia, výrazne sa oteplilo. Sme radi za bod."


Na snímke vpravo útočník Ján Novák (Košice), vľavo vľavo obranca Martin Nosek (Ružomberok). Archívne foto.
Foto: TASR/Milan Kapusta


MFK Košice - MFK Ružomberok 1:2 (1:1)



Góly: 17. Skvašík - 6. Almaský, 66. Zreľák

Rozhodoval: Hracho, ŽK: P. Maslo, ČK: 36. P. Kováč, 1550 divákov.

zostavy a striedania:

MFK Košice:
Ružinský - Kavka (79. Dordevič), Ostojič, Sekulič - Korijkov, Šinglár (68. Haskič) - Viazanko, Skvašík, Pačinda (71. Horodník) - Novák, O. Diaby



MFK Ružomberok: P. Kováč - Lupták, Kružliak, Nosek, P. Maslo - M. Nagy, Bartoš - Almaský (38. Koníček), Ďubek (90+ Lovás), Zreľák - Tawamba

Priebeh zápasu

Futbalisti MFK Košice prehrali na domácom trávniku v 32. kole Corgoň ligy s Ružomberkom 1:2. Ružomberčania hrali od 36. minúty v oslabení, no ich víťazný gól strelil v 66. minúte Zreľák.

Domáci začali ofenzívne a už v prvej minúte sa pred brankára Kováča dostal Pačinda, no neuspel. Košičania sa snažili o úvodný gól, no ako prví skórovali hostia. Nedôslednosť košickej obrany potrestal Almaský, ktorý zblízka prekonal Ružinského. Domáci pokračovali v aktívnej hre, no pri šanciach Pačindu a Diabyho dobre zasiahol Kováč. V 17. minúte ho však efektnou strelou spoza šestnástky obstrelil Skvašík a bolo 1:1. Domáci pokračovali v ofenzívnej hre, no Kováč si poradil s viacerými pokusmi. V 36. minúte však vybehol proti domácemu hráčovi, loptu zasiahol pred šestnástkou rukou a po červenej karte sa porúčal pod sprchy.

V úvode druhého polčasu sa dlho hralo na polovici oslabených Ružomberčanov. V 51. minúte Novák strieľal z ostrého uhla len do brankára Koníčka. Košičania sa snažili hostí prekvapiť centrovanými loptami i kombináciami, no obrana Ružomberčanov im veľa nedovoľovala. Hosťom v 66. minúte vyšla rýchla akcia, na konci ktorej Zreľák prekonal Ružinského - 1:2. Ružomberčanov druhý gól povzbudil, domáci boli naopak zaskočení a neúspešný pokus Diabyho o efektné "nožničky" v 77. minúte bol na dlhší čas jediným nebezpečným pokusom Košíc. V závere zápasu sa Ružomberčanom darilo držať náskok a napokon tesné víťazstvo udržali.

Hlasy po zápase

Radoslav Látal, tréner MFK Košice: "V prvom polčase sa hral veľmi dobrý zápas, bolo tam dosť šancí. My sme akoby zaspali začiatok, dostali sme gól. Mali sme niekoľko šancí, futbal bol dobrý pre oko diváka. Vylúčenie brankára hostí mám asi ublížilo. Hostia sa stiahli, ťažko sme sa potom presadzovali. Spravili sme jednu chybu, súper to využil. Chceli sme vyhrať, ale za výkon v druhom polčase sme si víťazstvo nezaslúžili."

Jozef Chovanec, tréner MFK Ružomberok: "Som veľmi rád, že sme vyhrali dnešný zápas. Proti kvalitnému súperovi to bolo ťažké. Košičania majú v tejto sezóne veľmi dobrú formu. Po vylúčení nášho brankára sme museli zmeniť taktiku."


Na snímke radosť Žilinčanov gólu, ktorý dal Michal Škvarka (vyzlečený). Archívne foto.
Foto: TASR/Pavol Ďurčo


MŠK Žilina - Spartak Myjava 1:0 (0:0)



Gól: 57. Pečovský. Rozhodoval: Marhefka, 1057 divákov

Zostavy a striedania:

Žilina:
Lé Giang - Mabouka, Vavro, Škriniar, Hučko - Pečovský - Káčer, Paur (86. Guba), Škvarka (63. Jelič), Mihalík (77. Klec) - Jurčo

Myjava: Belic - Siva, Černáček, Neoveský, Beňo - Marček - Duga, Šulek, Oršula, Pekár (77. Kováč) - Urgela (79. Šmahajčík)

Priebeh zápasu

Žilinčania začali svoj posledný domáci zápas v tejto sezóne aktívne smerom dopredu, z pološancí v úvodnej desaťminútovke ešte nezapršalo, ale Škvarkova žrď v 13. minúte už bola ku gólu veľmi blízko. Veľa nechýbalo ani o dve minúty neskôr, keď si po protiútoku na Jurčov dobrý center z ľavej strany nabiehal pred bránu Káčer, ale hosťujúci gólman Belic správne vybehol a loptu zachytil. V 28. minúte Mabouka krásnym centrom od pravej postrannej čiary našiel na bližšej žrdi Jurča, ktorý bol včas na mieste, no jeho hlavička skončila opäť iba na žrdi. Mabouka sa ocitol v streleckej príležitosti v 39. minúte, keď sa dostal k odrazenej lopte na hranici šestnástky, jeho delovka letela nad. Myjavčania si na svoju prvú šancu museli počkať až do 42. minúty, ale tá stála za to. Šulek sa sám predral azda cez štyroch Žilinčanov až pred brankára Lé Gianga, ktorý sa mu hodil pod nohy trochu zbrklo, Šulek si ho obhodil a domáca obrana hasila v poslednej chvíli pred prádznou bránou. Odpoveď domácich prišla o tri minúty neskôr, Vavro dlhým centrom od polovice ihriska našiel v šestnástke zle bráneného Jurča, ale ten hlavou opäť mieril vedľa.

Na začiatku druhého polčasu mali domáci štandardku po faule na Káčera, Škvarka poslal pred bránu razantný center, do ktorého sa vrhol Paur, ale hlavičkoval tesne vedľa. Odpoveď Myjavy bola parádna. Pekár v 51. minúte napriahol pravačkou z pravej strany dokonca spoza šestnástky a jeho nádherný pokus pristál až na žrdi žilinskej brány, Lé Giang už bol prekonaný. Zapršalo na druhej strane, v 57. minúte sa po kombinácii na pravej strane dostal k lopte Pečovský a krížnou prízemnou strelou k vzdialenejšej žrdi nedal brankárovi Belicovi šancu - 1:0. Skromná tisícka divákov na Štadióne pod Dubňom dúfala, že gól dodá futbalu šťavu. Tú priniesli hostia, keď Černáčkova hlavička po Pekárovom priamom kope v 66. minúte poriadne natiahla Lé Gianga, žilinský brankár predviedol bravúrny zákrok. O dve minúty neskôr Pekár pálil z otočky a točená lopta z jeho kopačky lízala brvno. V 79. minúte Lé Gianga takmer prekvapil zrejme nepodareným centrom z rohu ihriska Oršula, ale Myjava sa ani tentoraz z vyrovnávajúceho gólu netešila. Žilina napokon tesné vedenie 1:0 udržala.

Hlasy po zápase

Adrián Guľa, tréner Žiliny: "Chceli sme dať šancu tým, ktorí boli menej vyťažení. Nebol to jednoduchý zápas, ale myslím si, že ho chlapci zvládli dobre. Síce nám trošku chýbala efektivita, no dvakrát sme nastrelili žrď. Chlapci si musia uvedomiť, že v takýchto zápasoch sa musia v závere viac tlačiť do toho, aby dali druhý poistný gól. Každé víťazstvo je pre nás cenné, som rád, že to chlapci dokázali uhrať, ale samozrejme opäť tam bol veľký priestor na to, aby sme mali čo zlepšovať."

Radúz Dorňák, tréner Myjava: "Chceli sme sa predovšetkým sami pred sebou rehabilitovať za hanebný výkon v Ružomberku, kde sme nastúpili nekoncentrovaný a od stavu 2:0 sme ten zápas hrali veľmi zle. Do Žiliny sme chceli ísť už s čistou hlavou, ale vždy sa zle skladá mužstvo, keď vám chýba šesť hráčov z kostry tímu. Očakávali sme, že to bude hlavne nácvik defenzívnej činnosti, ale z protiútokov sme chceli Žilinu vyrušiť a možno prekvapiť. Mali sme nejaké šance, ale Žilina dnes vyhral zaslúžene."