Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 27. apríl 2024Meniny má Jaroslav
< sekcia Fortunaliga

NIKÉ LIGA: Meszároš sa stal posilou Zlatých Moraviec

Karol Mészáros, archívna snímka. Foto: TASR Martin Baumann

ViOnu patrí po jesennej časti Niké ligy posledné dvanáste miesto a stratil šancu na postup do skupiny o titul.

Zlaté Moravce 23. decembra (TASR) - Futbalový klub FC ViOn Zlaté Moravce posilnil slovenský krídelník Karol Meszároš. Tridsaťročný hráč podpísal jeden a polročnú zmluvu. Klub o tom informoval v tlačovej správe.

Meszároš už raz v Zlatých Moravciach pôsobil, v januári 2013 prišiel z bratislavského Slovana na polročné hosťovanie. Počas tohto obdobia nastúpil v červeno-modrom drese v 12 ligových dueloch a dvakrát skóroval.

Neskôr pôsobil v Maďarsku, kde postupne hrával za Puškáš Academy, Debrecín, Haladás a Újpest. Uplynulé štyri sezóny strávil v Česku. Dva roky hral za České Budějovice a dve sezóny strávil v Slovane Liberec. "ViOn dobre poznám. Na začiatku mojej kariéry som tu strávil krátke polročné hosťovanie, takže prostredie pre mňa nie je neznáme. Nikdy som Zlaté Moravce neprestal sledovať. Je to rodinný klub, v ktorom vždy všetko fungovalo na výbornú. Veľký rešpekt pred všetkými ľuďmi v klube, na čele s pánom majiteľom," uviedol futbalista.

ViOnu patrí po jesennej časti Niké ligy posledné dvanáste miesto a stratil šancu na postup do skupiny o titul. V osemnástich zápasoch nazbieral len štyri body a nemá na konte ani jedno víťazstvo.