Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Fortunaliga

Šemrinec absolvoval operáciu. Koľko bude chýbať futbalistom Trenčína?

Brankár Trenčína Igor Šemrinec. Foto: TASR/Milan Kapusta

Brankár AS sa zranil počas brankárskej rozcvičky.

Trenčín 18. októbra (TASR) - Slovenský futbalový brankár Igor Šemrinec podstúpil operáciu kolena a svojmu AS Trenčín bude chýbať niekoľko týždňov.

"Zákrok som podstúpil pred týždňom. Naspäť by som mal byť v priebehu mesiaca alebo o trochu neskôr. Nemalo by však trvať viac ako šesť týždňov. Pokiaľ budem nachystaný opäť chytať, ešte počas jesene sa chcem vrátiť aspoň do širšej zápasovej nominácie," povedal pre oficiálnu klubovú stránku astrencin.sk.

Šemrinec sa zranil počas brankárskej rozcvičky. "Chytil som strelu po zemi. Hneď nato som sa mal postaviť a hodiť na druhú stranu. Preskočilo mi však v kolene, ktoré mi hneď zablokovalo. Na druhú strelu som sa už nedostal. Opakovalo sa to asi trikrát. Paradoxom bolo, že sa to stalo iba pri tomto konkrétnom pohybe. Mohol som kopať, skákať a šprintovať. Preto som si myslel, že to bude iba chvíľková záležitosť. Pred zápasom proti Michalovciam som na rannej rozcvičke opäť skúsil rovnaký pohyb a vtedy mi koleno zablokovalo tak, že nohu som už nevystrel. Klubový lekár rozhodol, že operácia je nevyhnutná. Problematický bol meniskus. Myslím pozitívne. Sebaľútosť nikam nevedie. Je to síce pre mňa nová situácia, ale beriem to športovo. Mohlo sa to skončiť aj horšie," dodal.