Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Fortunaliga

El Moudane sa stal prvou zimnou posilou futbalovej Senice

Sofiane El Moudane (vľavo) Foto: fksenica.eu

Francúzsky futbalista obliekal v jarnej časti uplynulej sezóny dres klubu Athlético Marseille, ktoré účinkovalo v tretej najvyššej francúzskej lige.

Senica 9. januára (TASR) - Fortunaligový klub FK Senica podpísal v stredu 1,5-ročný kontrakt s francúzskym futbalistom s marockými koreňmi Sofianeom El Moudaneom. Popri odchodoch Alana Kováča, Victora Nirennolda, Diega Cuadrosa a Richarda Celisa sa El Moudane stal prvou zimnou posilou Záhorákov.

"Chcem Senici dopomôcť k záchrane v najvyššej súťaži. Práve preto som prišiel do mužstva, urobím pre to maximum. Navyše sme stále v hre v domácom pohári, budeme sa chcieť dostať čo najďalej. Na ihrisku sa najlepšie cítim v zálohe. Dokážem hrať pred obrancami na pozícii defenzívneho záložníka, no rovnako aj o vyššie. Som vytrvalostný typ futbalistu, takže moje využitie v strede poľa je všestranné," povedal Moudane pre fksenica.eu.

Francúzsky futbalista obliekal v jarnej časti uplynulej sezóny dres klubu Athlético Marseille, ktoré účinkovalo v tretej najvyššej francúzskej lige (Championnat National). V minulosti si vyskúšal aj pôsobenie v tímoch Us Le Pontet či Hauts Lyonnais.