Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Fortunaliga

FORTUNA LIGA: Čatakovič a El Mahdioui predĺžili zmluvy s AS Trenčín

Na snímke hráči AS, zľava James Lawrence, Hamza Čatakovič, Achraf El Mahdioui a Lukáš Skovajsa oslavujú gól v odvete 2. predkola Európskej ligy UEFA 2018/19 AS Trenčín - Górnik Zabrze v Myjave vo štvrtok 2. augusta 2018. Foto: TASR/Radovan Stoklasa

Čatakovič má na svojom konte aj dvanásť štartov v európskych pohároch a štyri góly.

Trenčín 16. januára (TASR) - Slovenský futbalový fortunaligista AS Trenčín si poistil služby dvojice opôr, Hamza Čatakovič a Achraf El Mahdioui predĺžili kontrakty do konca sezóny 2020/2021.

Dvadsaťtriročný bosniansky stredopoliar prišiel pod Čákov hrad pred troma rokmi. Odvtedy nastúpil na 67 ligových stretnutí, v ktorých nastrieľal 25 gólov. V aktuálnom ročníku zaznamenal zatiaľ päť presných zásahov. Čatakovič má na svojom konte aj dvanásť štartov v európskych pohároch a štyri góly.

Rovnako starý holandský stredopoliar sa počas jesene vrátil po niekoľko mesiacov trvajúcej absencii po vážnom zranení kolena. Ešte pred koncom jesennej časti odohral päť zápasov. Odchovanec Ajaxu Amsterdam, ktorého v minulosti spájali aj so skautingom zo strany Manchestru City, prišiel v lete 2017. V 54 ligových štartoch zaznamenal sedem gólov. Rovnako ako Čatakovič odohral všetkých dvanásť zápasov v Európskej lige v rokoch 2017 a 2018. Informoval klubový web po jeseni ôsmeho mužstva tabuľky FL.