Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Bratislavský kraj

Polícia žiada verejnosť, aby pomohla nájsť nezvestného študenta

Polícia žiada verejnosť o pomoc pri pátraní po nezvestnom 20-ročnom Michalovi Stachovi z Prešova. Foto: TASR - KR PZ v Bratislave

Posledná informácia o ňom je zo stredy (20. 11.), keď bol behať v hlavnom meste popri brehu Dunaja, odvtedy sa neozval a nie je o ňom žiadna správa.

Bratislava 21. novembra (TASR) - Polícia žiada verejnosť o pomoc pri pátraní po nezvestnom 20-ročnom Michalovi Stachovi z Prešova, ktorý študuje v Bratislave. Posledná informácia o ňom je zo stredy (20. 11.), keď bol behať v hlavnom meste popri brehu Dunaja, odvtedy sa neozval a nie je o ňom žiadna správa.

"Nezvestný je 180 centimetrov (cm) vysoký, štíhlej postavy, má krátke vlasy svetlohnedej farby ostrihané na dĺžku približne dva cm,“ informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru (KR PZ) v Bratislave Lucia Mihalíková.

Akékoľvek informácie, ktoré by mohli viesť k nájdeniu nezvestného muža, možno oznámiť na bezplatné číslo polície 158, prípadne osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení. Kontaktovať možno aj oficiálnu stránku PZ na Facebooku formou súkromnej správy.