Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Bratislavský kraj

Polícia hľadá svedkov nehody služobného auta ministerstva vnútra

Ilustračné foto Foto: TASR

Pri nehode sa zrazil pasažier v služobnom aute ministerstva vnútra.

Bratislava 17. februára (TASR) - Polícia pátra po svedkoch dopravnej nehodym ktorá sa stala v piatok 14. februára. Incident sa odohral na križovatke bratislavských ulíc Romanova a Kutlíkova. Zranil sa pri nej pasažier v služobnom aute ministerstva vnútra.

Doterajšie vyšetrovanie podľa polície ukázalo, že služobný voz rezortu vnútra značky Škoda Superb, ktorý viedol 25-ročný vodič, šiel po Kutlíkovej ulici, v smere od Pajštúnskej ulice. Pri odbočovaní na Romanovu ulicu sa zarzil so Škodou Octavia idúcim po Kutlíkovej ulici, v smere na Pajštúnsku ulicu, za volantom ktorého sedel 32-ročný vodič.

V dôsledku zrážky utrpel zranenia 39-ročný spolujazdec v služobnom vozidle, ktorého previezli do jednej z bratislavských nemocníc. Dychová skúška vylúčila alkohol u obidvoch vodičov. Materiálnu škodu dosiaľ vyčíslili na 16.000 eur.

Presné príčiny nehody sú naďalej predmetom vyšetrovania dopravných policajtov, informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave Karina Považanová. "Polícia žiada svedkov nehody, aby sa prihlásili a svojimi výpoveďami pomohli pri jej náležitom objasnení," uviedla.

Svedkovia sa môžu prihlásiť na telefónnom čísle 09610/35550, na bezplatnom čísle 158, osobne na Krajskom dopravnom inšpektoráte KR PZ v Bratislave, odbore dopravných nehôd na Námestí hraničiarov, prípadne na ktoromkoľvek policajnom oddelení.