Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Banskobystrický kraj

Žiarčanov bude na ich bále zabávať Maroš Kramár

Maroš Kramár Foto: TASR

Minulý rok na takmer vypredanom bále zabávali hostí herci z televíznej Partičky, tento rok MsKC vybralo ako moderátora večera herca Maroša Kramára.

Žiar nad Hronom 5. januára (TASR) - Po minuloročnom úspechu sa Mestské kultúrne centrum (MsKC) v Žiari nad Hronom rozhodlo usporiadať aj druhý ročník Bálu Žiarčanov. Ten sa bude konať v piatok 17. januára od 19.00 h v Estrádnej sále MsKC. Informuje o tom MsKC na svojej internetovej stránke.

Minulý rok na takmer vypredanom bále zabávali hostí herci z televíznej Partičky, tento rok MsKC vybralo ako moderátora večera herca Maroša Kramára. Ako vysvetľuje na stránke MsKC jeho producent Janko Kulich, cieľom je vytvoriť rovnako skvelú náladu a atmosféru, ako tomu bolo minulý rok. "Príjemný spoločenský večer, v spoločenskom oblečení pre každého," dopĺňa.

O celovečernú zábavu sa bude starať aj skupina Smile band a DJ. Darčekom a prekvapením bude vystúpenie míma a klauna Mr. Toonsa, ktorý špeciálne kvôli tomuto bálu priletí z Holandska a predstaví svoju svetovú show. Ten bude podľa Kulicha určovať tému bálu, ktorá sa bude niesť v znamení balónov a cirkusu. V programe nebude chýbať ani tombola.