Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 19. marec 2024Meniny má Jozef
< sekcia ZOH 2018

Hokejisti SR nastúpia proti USA v utorok o 4.10 SEČ

Na snímke sprava hore tréner slovenskej hokejovej reprezentácie Craig Ramsay, asisitenti Ján Lašák, Vladimír Országh diskutujú s rozhodcom počas zápasu základnej B-skupiny Slovinsko - Slovensko na zimných olympijských hrách v Kangnungu 17. februára 2018. V popredí zľava Marcel Haščák, Matej Paulovič a Patrik Lamper. Foto: TASR - Martin Baumann

Direktoriát olympijského turnaja to potvrdil na oficiálnej webovej stránke hier.

Pjongčang 18. februára (TASR) - Slovenskí hokejisti nastúpia v kvalifikačnom zápase o postup do štvrťfinále v utorok 20. februára proti USA o 4.10 SEČ. Víťaz tohto zápasu nastúpi vo štvrťfinále proti Čechom v stredu 21. februára v rovnakom čase. Direktoriát olympijského turnaja to potvrdil na oficiálnej webovej stránke hier.

V ďalších zápasoch o postup do štvrťfinále proti sebe nastúpia Fínsko a Kórejská republika, Nemecko so Švajčiarskom a Slovinsko proti Nórsku. Priamy postup do štvrťfinále si vybojovalo Česko, Švédsko, Kanada a výber Olympijských športovcov z Ruska.

Víťaz zápasu USA - SR nastúpi vo štvrťfinále proti Čechom. Súper Olympijských športovcov z Ruska vzíde zo zápasu Slovinsko - Nórsko a na víťaza duelu medzi Fínskom a Kórejskou republikou čaká Kanada. Švédi sa stretnú s víťazom zápasu Švajčiarsko - Nemecko.



program kvalifikácie o postup do štvrťfinále:

utorok 20. februára

4.10 SEČ: SLOVENSKO - USA

8.40 SEČ: Slovinsko - Nórsko

13.10 SEČ: Fínsko - Kórejská republika

13.10 SEČ: Švajčiarsko - Nemecko